Stiri: IT&C

Mio lansează o nouă versiune a hărților pentru GPS-uri

18.08.2015

Mio Technology lansează o nouă versiune a hărților pentru dispozitivele GPS. Astfel, la ora actuală, utilizatorii pot accesa aproape 30.000 de puncte de interes, în condiţiile în care în Europa, drumurile principale sunt acoperite în proporție de aproape 100%.

Prin urmare, compania pune la dispoziția utilizatorilor o nouă versiune actualizată a hărților, care este disponibilă prin serviciul Lifetime Map Update (LMU), prin care clienții pot actualiza gratuit hărțile, de până la 4 ori pe an, pe toată durata de viață a GPS-urilor. Noua versiune include puncte de interes, străzi secundare, radarele fixe și camerele de supraveghere pentru aproape 225.000 de kilometri de drumuri din România.

“Prin noua actualizare a hărților, utilizatorii pot accesa aproape 30.000 de puncte de interes, cu aproape 2.000 mai multe decât la versiunea anterioară și beneficiază de o acoperire de aproape 225.000 de kilometri, cu aproape 1.000 de kilometri mai mult”, spune Cosmin Dobranis, Country Director Mio pentru România și Ungaria.

Hărțile preinstalate pe GPS-urile Mio au, în prezent, o acoperire de 93% pentru drumurile principale din România și de 88% la nivel de orașe. Cât privește Europa, drumurile principale sunt acoperite în proporție de aproape 100%, iar la nivel de orașe acoperirea este de 80% (datele diferă de la o ţară la alta).