Stiri: IT&C

Mio lansează un navigator inteligent pentru bicicletă

10.11.2015

Mio Technology a anunţat lansarea în România a Mio Cyclo 200, navigatorul inteligent pentru bicicletă, cu GPS încorporat, special creat pentru cei care practică ciclismul ca activitate de relaxare. Gagdetul are un design robust, este rezistent la apă (standard IPX5) și la șocuri, fiind un companion de încredere indiferent de condițiile meteorologice.

În acelaşi timp, ecranul tactil cu strat anti reflexie de 3.5 inci asigură o vizibilitate crescută a informațiilor afișate și accesul facil la meniu.

Durata de funcționare a dispozitivului între încărcări este de aproximativ 10 ore, suficient pentru parcurgerea chiar și a unui traseu dificil.

Mio Cyclo 200 vine echipat cu hărți pentru 21 de țări din Europa, inclusiv ţara noastră, care generează rute ce pot fi parcurse cu bicicleta, inclusiv hărți rutiere preinstalate, astfel încât cicliștii să poată naviga în siguranță chiar și pe carosabil. Indiferent de traseul ales, offroad sau în oraș, utilizatorii vor fi avertizați printr-un semnal sonor la fiecare schimbare de direcție.

Noul echipament de navigație indică poziția ciclistului pe hartă și măsoară nivelul altitudinii, distanța parcursă, durata în care a fost încheiată o cursă, fiind dispozitivul ideal pentru cei care doresc să își monitorizeze evoluția performațelor sportive.