Stiri: Companii

Mircea & Asociaţii îşi consolidează echipa

01.07.2014

Mircea & Asociaţii îşi consolidează echipa cu expertiză în domeniul farmaceutic, odată cu alăturarea la această echipă a lui Robert Ancuceanu, lector universitar la Facultatea de Farmacie a Universității Carol Davila. Acesta deține o licență în studii farmaceutice și o licență emisă de Facultatea de Drept a Universității București, la care se adaugă o experiență de peste 10 ani în domeniul farmaceutic, în cadrul Ministerului Sănătății și al Agenției Naționale a Medicamentului, inclusiv vice-președinte al Agenției Naționale a Medicamentului până în 2010.

”Domnul Ancuceanu este o ”rara avis” – și expresia i se potrivește pe deplin – în ceea ce privește îmbinarea experienței practice cu o solidă și promițătoare carieră universitară, dar și îmbinarea pregătirii în domeniul farmaceutic cu cea în domeniul juridic și înțelegerea fenomenelor specifice acestu domeniu, extrem de tehnic, din toate punctele de vedere. Odată cu alăturarea domnului Ancuceanu echipei noastre, titulatura Mircea și Asociații – The Experts – primește o stea în plus, de care suntem mândri și care ne face să devenim una din cele mai bune echipe din România în domeniul reglementărilor și funcționării piețelor de produse farmaceutice”, a declarat Valentin Mircea, Senior Partener al Mircea şi Asociaţii.

Echipa Mircea și Asociații urmează să se consolideze în perioada următoare prin cooptarea şi a altor experţi de vârf – juriști și economiști – în domeniul concurenței și în domeniile telecom, farmaceutic, energie și retail.