Stiri: Energie

Miruna Suciu, premiată de International Law Office

28.02.2015

Miruna Suciu, Partener Muşat & Asociaţii, a primit pentru al doilea an consecutiv premiul Client Choice, acordat de către International Law Office (ILO), pentru performanțele profesionale obținute, pe parcursul anului 2014, în aria de practică “Energy & Natural Resources”.

“Premiul reflectă aprecierile venite din partea clienţilor şi reprezintă o confirmare a calităţii serviciilor noastre avocaţiale, dar şi a încrederii companiilor pe care le reprezentăm în capabilitățile echipei Mușat & Asociații. Și în 2014, am continuăm să fim implicaţi în tranzacţii de amploare, derulate atât la nivel naţional, cât şi multijurisdicţional, punând la dispoziția clienților cunoștinţele şi experiența noastră, pentru a răspunde prompt și eficient necesităților de business, în contextul politic şi economic actual”, a spus Miruna Suciu, Partener Mușat & Asociații și coordonator al practicii de Energie și Resurse Naturale.

Miruna Suciu deține o experiență de peste 16 ani ca avocat la Mușat & Asociații fiind recunoscută ca unul din liderii pieței avocațiale în domeniul Energie şi Resurse Naturale, Fuziuni și Achiziţii, dar şi în domeniul reglementării.

Ea acordă asistență de specialitate cu privire la toate segmentele sectorului energetic, inclusiv aspecte legale determinate de liberalizarea pieţei de energie şi separarea juridică şi funcţională a operaţiunilor, comercializare de energie, licenţe de generare, distribuţie, transmisie şi furnizare de energie electrică, obţinerea de autorizaţii şi acreditări în vederea eliberării certificatelor verzi, etc.

De-a lungul timpului, Miruna a coordonat o gamă largă de tranzacţii cu impact în economia românească, asistând companii de top locale şi internaţionale.