Misiunea Economică Afaceri.ro Cernăuți 2015

Între 17 și 18, Horizont Business Hub, APEC Iași și Arhipelago organizează Misiunea Economică Afaceri.ro Cernăuți 2015. Evenimentul adună într-un singur loc atât reprezentanți ai mediului de afaceri privat, cât și ai instituțiilor de administrație publică, instituțiilor de învățământ din regiunea de nord – est și Cernăuți, dar și reprezentanți ai asociațiilor româno-ucrainene.

Peste 40 de companii românești și ucrainene din domeniul IT, agricultură, construcții, consultanță și producție de mobilier interesate de oportunitățile de export au confirmat deja prezenta la eveniment, iar programul este unul special realizat pentru companiile interesate de dezvoltare și export.

Evenimentul este structurat pe cinci secțiuni: Oportunități de investiții în regiunile transfrontaliere, Cultură și afaceri, Cooperare Româno-Ucraineană în domeniul IT, Proiecte transfrontaliere și Oportunități de export pentru companiile specializate pe import-export.

Detalii despre înscriere, dar și care sunt exact toate condițiile de participare și costurile le puteți accesa pe site-ul evemimentului.