Slide

Stiri: Finante

Misiunea economică Afaceri.ro Chișinău 2015

14.03.2015

Pe 20 martie are loc Misiunea economică Afaceri.ro Chișinău 2015, eveniment care are drept scop întărirea relațiilor dintre antreprenorii români și cei moldoveni și de a oferi participanților o experiență de business completă. Organizatorii evenimentului sunt Arhipelago, APEC, Finantari.md, Moldexpo și Agenția Pentru Eficiență Energetică.

Ambasada României în Republica Moldova este deschisă pentru astfel de parteneriate, așa că este partener al conferinței, în acest sens Marius Lazurca – Ambasadorul României la Chișinău va fi prezent la conferință.

Evenimentul reunește și alți specialiști cu experiență, care vor aduce valoare dezbaterilor aduse în discuție: Eficiența energetică – mereu în actualitate și Oportunități pentru constructori – sectorul de construcții în Republica Moldova. Aceasta vor avea loc la Pavilionul central al CIE Moldexpo începând cu ora 13:00.

O altă surpriză pentru participanți este posibilitatea de a vizita două târguri internaționale. Este vorba despre Expoziția Internațională Moldconstruct, specializată pe tehnologie, echipamente, scule și materiale pentru construcții și Expoziția Internațională Moldenergy, specializată pe tehnologii de conservare a energiei, instalații termice și de alimentare cu gaze, echipamente de condiționare a aerului.

Participanții la Misiunea economică Afaceri.ro Chișinău 2015 vor beneficia de transport cu autocarul oficial Afaceri.ro. Nu este însă o deplasare obișnuită, ci despre un drum plin de sesiuni de networking. Conceptul training on the road a fost introdus de organizatori începând cu anul acesta și include două secțiuni: Pastila de management susținută de Cezar Gumeni și Pastila de marketing sustinută de Vasile Biber.

Puteți afla toate detaliile despre eveniment direct de pe pagina oficială a acestuia.