Stiri: Economie

Misiunea economică Afaceri.ro Odesa are loc în perioada 7-9 iulie

17.06.2016

În perioada 7-9 iulie, Finantari.md, APEC Iași și Arhipelago, cu sprijinul Primăriei din Odesa, organizează Misiunea Economică Afaceri.ro Odesa 2016. La eveniment vor fi prezente 30 de companii românești, 15 companii moldovenești, 100 de companii ucrainene și reprezentanți ai administrațiilor publice locale și regionale.

Forumul economic are scopul de a promova oportunitățile de parteneriate Ucraina-România, dezvoltarea relațiilor de import-export și promovarea oportunităților de investiții bilaterale.

Programul evenimentului cuprinde o serie de activități menite să încurajeze colaborările dintre România și Ucraina, să prezinte mediul de afaceri ucrainean și să ofere oportunitatea de a participa la întâlniri business delegaților din România.

Un momentul special al misiunii este Conferința Internațională Afaceri.ro Odesa 2016. Aceasta va cuprinde sesiuni precum: dezbateri despre oportunități de investiții în regiunile participante şi business Matching & Networking.

În cadrul evenimentului, participanții vor avea oportunitatea de a lua parte la alte activități interesante: training on the road pe teme precum: mediul de afaceri ucrainean, pregătirea companiei pentru export, prezentarea delegației și a participanților la misiune, networking dinner la care vor participa delegații din România și Republica Moldova, dar mai ales oameni de afaceri din Odesa, întâlniri de afaceri și cu reprezentanți ai administrațiilor locale şi vizite la obiective turistice renumite, cum ar fi Crama Purcari, Treptele Potemkin, Opera din Odesa, Filarmonica din Odesa, Cetatea Albă.

Detalii despre agenda misiunii economice și a conferinței pot fi găsite pe pagina web a evenimentului.