MMM Consulting își extinde echipa

06.04.2015

Anul 2015 a adus noi provocări pentru piața locală de training și consultanță, iar în acest context MMM Consulting s-a pregătit să întâmpine noile cerințe ale clienților cu o echipă extinsă și cu noi instrumente, certificate la nivel internațional.

Astfel, cei trei noi colegi care s-au alăturat echipei MMM Consulting sunt pregătiți să răspundă cu promptitudine provocărilor pe care companiile le întâmpină la ora actuală în dezvoltarea personalului.

”Am început încă de anul trecut să introducem în portofoliul nostru e-learning-ul, atât prin intermediul platformei proprii, cât și al celei disponibile prin parteneriatul nostru cu Persona Global iar anul acesta am derulat cu succes sesiuni de tip video-live pe care le vom integra din ce în ce mai mult în abordările noastre, în special pentru companiile care au echipe din generația Y sau care au o răspândire teritorială care face dificilă organizarea tuturor workshop-urilor față în față,” a afirmat Madi Rădulescu, Managing Partner MMM Consulting

Astfel, noutatea din acest adusă de companie este reprezentată de setul de instrumente PerformanSe, adresate identificării și dezvoltării talentelor, evaluării și îmbunătățirii competențelor comportamentale manageriale și de vânzări.

PerformanSe este o companie franceză, prezența în peste 20 de țări, care face parte din grupul Bernard Julhiet.

”Credem în valoarea oamenilor tineri care vin cu suflu proaspăt și idei creative. Credem că permanenta adaptare, atât a noastră cât și a companiilor client, la noile provocări ale pieței și ale noilor generații reprezintă acum un aspect pe cât de provocator pe atât de incitant, pe care suntem pregătiți să îl abordăm, pentru noi cu deschidere și pentru clienții noștri cu soluții dezvoltate din propria experiență, atât pe piețe locale, cât și internaționale”, au mai spus reprezentanții companiei de training și consultanță.

MMM Consulting este una dintre companii din piața locală. În din anul 2003, compania a dezvoltat programe atât în România cât și în alte 9 state. În plus, MMM Consulting este partener Persona Global Inc. USA din 2008, acoperind piața din România și coordonând business-ul din Europa Centrală și de Est. În 2013, aceasta a primit recunoașterea Investors în People Bronze și în 2014 s-a clasat în topul 10 al firmelor de profil din România.

 

 

Citiți și despre: