Stiri: Retail

Mobexpert organizează campania Black Friday între 17-27 noiembrie. Ce reduceri oferă?

15.11.2016

Mobexpert a anunţat că va oferi şi în 2016 reduceri substanţiale ȋn cadrul campaniei Black Friday. Astfel, în perioada 17 – 27 noiembrie 2016, hipermagazinele Mobexpert ȋşi aşteaptă clienţii cu reduceri de pȃnă la 50% pentru mii de produse de mobilier şi decoraţiuni, ȋn limita stocului.

Pe lȃngă aceste produse reduse prezentate pe site-ul companiei, fiecare magazin pregăteşte clienţilor şi alte oferte tentante.

„Suntem consecvenţi şi oferim şi anul acesta mii de produse cu preţuri reduse în campania noastră Black Friday. Pentru a fi bine pregătiţi, am dublat anticipat capacitatea de depozitare. Continuăm tradiţia de a prezenta în premieră produse exclusiv destinate Black Friday.” a declarat Bogdan Staicu, Directorul Executiv al Mobexpert.

Totodată, Mobexpert Outlet, la ora actuală prezent în trei locaţii din Capitală (în Pipera, Pantelimon, Militari), va oferi reduceri de 70% la o gamă variată de decoraţiuni, iar pentru mobilier va majora discounturile deja excepţionale la sute de modele.

„Şi la Mobexpert Outlet vor exista oferte de nerefuzat, atât în privinţa produselor cât şi în cea a discounturilor. Toate cele 3 magazine Mobexpert Outlet sunt situate lângă magazine Mobexpert, astfel că ambele oferte sunt uşor de accesat şi oferă suficiente locuri de parcare.” a declarat Bogdan Staicu, Directorul Executiv al Mobexpert.