MOBILA EXPO 2019 Romexpo.

Când are loc târgul MOBILA EXPO 2019, de la Romexpo?

28.02.2019

MOBILA EXPO 2019 Romexpo. În perioada 14-17 martie, la Romexpo, va avea loc MOBILA EXPO 2019, evenimentul la care expun exclusiv producători de mobilă. În cadrul târgului, expozanții vor contribui la realizarea unei incursiuni în universul diferitelor stiluri de amenajare, iar vizitatorii vor discuta direct cu cei care proiectează și produc mobilă.

MOBILA EXPO 2019 Romexpo. Ce avantaje poate aduce participarea la târg?

Principalele motive pentru care trebuie să te înscrii ca participant la acest târg:

• vei face parte dintr-un eveniment unic pentru industria mobilei;
• produsele tale vor fi prezentate într-un spațiu construit la standarde internaționale;
• vei asigura o creștere a vizibilității companiei pe care o reprezinți;
• produsele vor fi expuse în fața unui număr mare de vizitatori;
• ofertele tale vor fi promovate prin intermediul instrumentelor de Marketing și PR ale ROMEXPO.

MOBILA EXPO 2019 Romexpo. Ce spun organizatorii?

”Considerăm că aveți experiența necesară pentru a furniza informații despre ce piese se potrivesc diferitelor spații de locuit sau celor destinate activităților profesionale, iar prezența dvs. la târg ar fi un beneficiu pentru ambele părți”, au anunțat organizatorii târgului.

MOBILA EXPO 2019 înseamnă mobilier la prețuri rezonabile, realizat în culori, materiale și finisaje aparținând stilurilor precum: minimalist, rustic, industrial, retro-vintage, eclectic sau cel al anilor ’50, mid-century modern, românesc și neoromânesc.

Citește și CONSTRUCT – AMBIENT EXPO 2019 are loc în perioada 14-17 martie, la Romexpo

MOBILA EXPO 2019 Romexpo. Cine sunt organizatorii evenimentului?

Târgul de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO 2019 este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM).

Mai multe informații despre conceptul MOBILĂ EXPO 2019 și detalii despre cum poți să fii expozant în cadrul unui eveniment reper pentru această industrie pe: www.mobila-expo.ro.

Citește și ROMTHERM 2019 – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului începe pe 14 martie, la Romexpo

 

Citiți și despre: