Stiri: Stiri

Mobile Mirror, concept nou pentru magazinele cu haine

04.06.2014

Magazinul Sport/Couture a lansat un concept unic în țara noastră. Este vorba despre Mobile Mirror, o soluție POS care transformă cumpărăturile într-o experiență interactivă. Clienții au la dispoziție un ecran touch screen și o cameră, astfel că vei se vor putea privi din toate unghiurile, în timp ce probează hainele și accesoriile alese.

Sistemul Shoe Mirror oferă consumatorilor posibilitatea de a vedea imagini surprinse în cea mai bună lumină și din cel mai bun unghi, în timp ce probează pantofii aleși.

În plus, clienții se pot conecta gratuit la Internet pe telefonul inteligent și vor fi ghidați către o pagină de internet, pe care și-o pot configura după propriile nevoi. Imaginile capturate de Mobile Mirror pot fi trimise astfel prietenilor sau cunoștintelor, printr-un e-mail sau pot fi postate pe rețelele de socializare, pentru a afla părerea celor din urmă.

Magazinele Sport/Couture oferă produse ale brand-urilor de renume internațional: Burberry, Mulberry, Z Zegna, Just Cavalli, DKNY, Michael Kors, Liu Jo, Tadashi Shoji, Marc by Marc Jacobs, adidas X Jeremy Scott, AG Adriano Goldschmied, 7 For All Mankind, EA7 Emporio Armani, Freddy, Stella McCartney for Adidas, Adidas Porsche Design, Vans, Paul&Shark, Dirk Bikkembergs, Little Marc Jacobs, Hugo Boss Kids, Diesel, Converse, Lacoste, Moshi Moshi, Fred Perry, Skull Candy.