MODEXPO 2018 va avea loc la finele lunii septembrie

24.08.2018

Expoziția internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte, marochinărie și accesorii – MODEXPO va avea loc, la ROMEXPO, în perioada 27-30 septembrie. Ajunsă la ediţia cu numărul XXVI, expoziţia se va desfășura în pavilionul B2. Evenimentul este dedicat atât specialiștilor, cât și publicului larg interesat de achiziționarea de produse potrivite oricărui stil vestimentar, pentru orice ocazie și buget.

MODEXPO 2018 își propune să devină unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei textilelor din ţara noastră, reprezentând platforma ideală pentru lansarea și vânzarea de noi produse, cât și pentru stabilirea de noi relații de afaceri și încheierea de contracte.

La ediția din septembrie 2018 vor fi prezentate articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, pielărie și blănărie din colecțiile toamnă – iarnă, produse de marochinărie, țesături și accesorii în tendințele toamnei, dar și echipamente pentru industria ușoară.

Vizitatorii evenimentul pot proba și cumpăra la prețuri de producător produse vestimentare de sezon, potrivite diferitelor stiluri: sport, casual, romantic, elegant sau business.

„Prin organizarea acestui eveniment, ROMEXPO dorește să sprijine companiile care activează în industria ușoară, facilitând descoperirea și pătrunderea pe noi piețe de desfacere”, au anunţat organizatorii.

În prima zi a evenimentului, va avea loc seminarul organizat de Institutul Național de Cercetare -Dezvoltare pentru Textile și pielărie (INCDTP).

Subiectul principal dezbătut în cadrul seminarului va fi : ”Activitatea de cercetare științifică din sectorul textile-pielărie: noutăți și perspective”.

Expoziţia se desfășoară pe o suprafață de aproximativ 1200 metri pătraţi și se bucură de participarea a peste 50 de firme expozante, din țări precum: Grecia, Pakistan, Portugalia, Romania, Spania.

Program de vizitare:

27-29 septembrie 2018,  intre orele 10:00 – 18:00.
30 septembrie 2018, intre orele 10:00 – 16:00.

Biletul este 10 lei și este valabil pentru o singură intrare. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe: modexpo.ro şi facebook.com/Modexpo-Romexpo.

 

 

 

Citiți și despre: