Modpack Group anunţă o creştere de 20% a cifrei de afaceri

19.08.2018

Modpack Group a înregistrat în primul semestru al anului o creștere de 20% a cifrei de afaceri, comparativ cu anul precedent. Creșterea se datorează investițiilor din anii precedenți în echipamente şi tehnologii, dar și a unor noi proiecte desfăsurate la nivel local și internațional.

„În mare parte rezultatele s-au datorat serviciilor integrate, a serviciilor de tip One Stop Shop, dar și în urma investiților pe care le-am făcut atât la nivel local, cât și internațional. Prin oferirea serviciilor noastre personalizate reușim să susținem baza noastră globală de clienți și, în paralel, să pătrundem pe noi piețe”, a afirmat Valentin Mălăescu, unul dintre fondatorii companiei.

Compania a crescut rapid, într-o piaţă în care concurenţa este acerbă. Impulsul de comenzi a venit însă dinspre firmele străine care au devenit şi cei mai importanţi clienţi.

Modpack a reușit să relocheze (demontare/montare) 10.000 mp de echipamente pentru o companie de top din industia FMCG, aceasta fiind o mică parte dintre miile de operațiuni pe care le desfășoară.

„Am reușit să transportăm 35 de tone de echipament agabaritic din Ploiești în Jakarta. Acest lucru a fost posibil prin optimizarea coletelor, adaptând soluția de ambalare la transportul aerian și în plus am reușit să reducerem costurile la jumătate. De asemenea, am transportat şi un echipament petrolier de 21 de metri lungime, înălţime 6 metri și lăţime 6 metri, fiind cel mai mare ca dimensiune”, a mai spus Valentin Mălăescu.

Dintre clienții Modpack, 90% sunt firme multinaționale, având puncte de lucru în Europa sau în Statele Unite.

„Primim un număr din ce în ce mai mare de solicitări din partea companiilor la nivel internațional. Astfel, livrăm în mod constant diverse încărcături, iar recent am ambalat și transportat o linie de producție pentru o companie din industria FMCG, iar pentru o companie din sectorul agricol am realizat un transport transaltantic al unei linii de producție pe ruta România – Mexic”, mai spune Valentin Mălăescu.

 

Citiți și despre: