Stiri: Logistica

Modpack System deschide un sediu în Liverpool

20.12.2017

Modpack System, leader în furnizarea de servicii integrate de export, a anunţat deschiderea oficială a unui nou sediu în Liverpool, Marea Britanie, în contextul în care aceasta este una dintre pieţele prioritare ale companiei.

„Marea Britanie este una dintre piețele prioritare pentru Modpack System. Compania noastră a acordat întotdeauna o atenție deosebită pieței din Anglia și dezvoltării sale economice și a început deja să își ofere serviciile mai multor companii din această regiune. Noul nostru sediu din Marea Britanie vine că răspuns la cererile de servicii integrate de export pe care le primim din această țară. Bazându-se pe resursele și experiența profesională, Modpack System își propune să ajute companiile din Marea Britanie să-și realizeze toate nevoile logistice și să contribuie la îmbunătățirea standardelor serviciilor de export integrate moderne”, spune Valentin Malaescu, CEO al companiei.

Sediul din Liverpool va fi operațional începând din ianuarie 2018.

„Obiectivul nostru este să ne adresăm tuturor companiilor britanice care caută un furnizor de încredere pentru: ambalaje pentru export, relocări industriale și servicii de transport de mărfuri multimodale”, spune Valentin Malaescu.

Operând din trei locații din Europa: Praga (CZ), Ploiești (RO) și Cluj-Napoca (RO), ne mândrim cu oferirea unor servicii personalizate și flexibile pentru toți clienții indiferent de industria din care activează.