Stiri: Companii

Finanțare sistemul de învățământ dual

Mohammad Murad, reales preşedintele FPTR. Ce obiective are Federaţia?

29.06.2015

Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, a fost reales, pentru un al doilea mandat în fruntea Federației Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), unul dintre obiectivele sale fiind ca federația să fie consultată, atât de autoritățile centrale, cât și de cele locale, atunci când se iau deciziile importante în turism.

Mohammad Murad (52 de ani) a condus cea mai importantă federație din turism, FPTR, în ultimii patru ani, iar noul mandat se va derula, de asemenea, tot pe patru ani. Acesta și-a propus, în primul mandat la conducerea FPTR, să obţină reducerea TVA în turism și introducerea voucherelor de vacanță, probleme care au fost rezolvate în această perioadă.

„Am reușit în acești patru ani să devenim un partener puternic, credibil și respectat la nivelul autorităților centrale. În următorii patru ani, ne propunem ca și autoritățile locale să aibă încredere în noi și să avem cu ele un dialog la fel de bine dezvoltat ca cel cu autoritățile centrale, pentru că turismul nu se poate dezvolta fără autoritățile locale, care sunt printre elementele cheie pentru dezvoltarea unui turism durabil și performant”, a declarat Mohammad Murad.

Printre obiectivele sale în noul mandat se mai numără și extinderea FPTR, prin atragerea de noi membri din toate regiunile de dezvoltare ale țării.

Mohammad Murad va face echipă cu prim-vicepreședintele executiv Dragoș Răducan și prim-vicepreședintele Nicolae Bucovală sprijiniți de zece președinți de organizații patronale locale și opt vicepreședinți din principalele zone de dezvoltare.