MOL: Absolvenți din România au la dispoziţie 170 de joburi în 13 țări

09.03.2016

Grupul MOL a lansat o nouă ediţie a Freshhh și Growww, programele sale de recrutare și dezvoltare, distinse cu premii internaționale, în conformitate cu strategia de a atrage cei mai talentați tineri din regiune pentru sediul central și companiile membre.

Growww este un program cu durata de un an, adresat tinerilor absolvenți, cărora le oferă oportunitatea de a-și începe cariera într-o companie de talie internațională și de a fi inițiați într-una dintre cele mai complexe industrii. Tinerii interesați își pot depune candidaturile prin intermediul LinkedIn până la jumătatea lunii aprilie. Echipe formate din câte trei studenți se vor putea înscrie în competiția online Freshhh, desfășurată sub forma unui joc cu elemente specifice acestei industrii.

“Suntem încântați să continuăm atragerea de absolvenți tineri și ambițioși prin programele noastre de achiziție de talente, Growww și Freshhh. Pentru ediția din 2016, Grupul MOL este mândru să anunțe că membrii echipelor cel mai bine clasate la competiția Freshhh vor avea ocazia să se alăture companiei. Prin Growww, oferim absolvenților posibilitatea de a dobândi cunoștințe extinse și de a-și pune amprenta asupra unor procese industriale. Mentorii noștri vor ajuta tinerii talentați să devină specialiști iar sesiunile de pregătire îi vor ajuta să dobândească noi aptitudini. Growww nu este doar un program pentru proaspăt absolvenți, ci și o oportunitate de a dobândi experiență de lucru multi-disciplinară într-una dintre cele mai importante industrii”, a declarat Zdravka Demeter Bubalo, Vice Preşedinte pentru Resurse Umane în cadrul Grupului MOL.

Prin programul Growww sunt oferite absolvenților peste 170 de posturi specifice, în domenii cum ar fi inginerie, economie, IT, științe naturale și sociale, în operațiunile Grupului din 13 țări (Ungaria, Austria, Slovacia, Germania, Serbia, Slovenia, Pakistan, Croația, România, Bosnia & Herțegovina, Italia, Polonia și Republica Cehă). Tinerii profesioniști se pot înscrie în programul Groww până la jumătatea lunii aprilie pe pagina LinkedIn a Grupului MOL.

Freshhh, derulat sub forma unei simulări palpitante a unor situații din industria petrolului și gazelor, îi așteaptă pe studenți să își demonstreze cunoștințele în situații de afaceri bazate pe condiții reale. Competiția are trei runde; primele cinci echipe clasate vor intra în Finală, pe 25 Mai, unde vor concura pentru premii totale de 25.000 de euro și posibilitatea de a fi angajați în echipa internațională a Grupului MOL.

“După ce m-am clasat pe unul dintre primele locuri în competiția Freshhh, mi s-a oferit o poziție în programul Growww al Grupului MOL. Growww a fost o experiență grozavă, în special atunci când am lucrat în ture de câteva luni – am aflat atunci cu adevărat cum funcționează o rafinărie”, a afirmat Tomáš Pavlík, inginer de sistem la Slovnaft, companie membră a Grupului MOL, finalist al 2008 al programului Growww.

 

 

Citiți și despre: