MOL: Absolvenții din România se pot înscrie la PIMS Academy 2015

21.04.2015

Grupul MOL oferă tinerilor absolvenți din România oportunitatea de a dobândi cunoștințe profesionale solide, acces la programe informatice de top și experiența unor operațiuni complexe chiar în interiorul industriei petroliere, prin participarea la PIMS Academy 2015.

PIMS Academy este un program de studii postuniversitare desfășurat în Ungaria în mai multe orașe, care oferă un atestat profesional acreditat: Specialist în Optimizarea Lanțului de Aprovizionare în Industria Petrolieră – Supply Chain Optimisation in Petroleum Industry (SCOPI).

Candidații cu performanțe deosebite vor avea oportunitatea de a deveni membri ai dinamicei echipe internaționale a Grupului MOL.

Conform companiei, 72% dintre absolvenții primelor patru ediții ale PIMS Academy sunt acum angajați ai companiilor Grupului MOL, la nivel internațional.

Durata programului este de două semestre, la care se poate adăuga un an suplimentar de training la angajator. Candidații eligibili sunt cei care dețin o diplomă de licență sau de master sau echivalentă a acestora în chimie, inginerie chimică, tehnologia informației, matematici aplicate, economie sau administrarea afacerilor și au cel mult doi ani de experiență de lucru. Absolvenții de până acum ai PIMS Academy au intrat în program după ce au studiat anterior inginerie, economie, tehnologia informației, matematică sau fizică.

PIMS Academy va începe în luna septembrie, iar participanții vor primi un atestat profesional acreditat, vor acumula experiență apreciată pe piața muncii și vor beneficia de sprijin financiar, de un sistem competitiv de stimulente și training orientat pe latura practică.

Candidații trebuie să se înscrie în PIMS Academy 2015 până la 8 mai, în secțiunea dedicată ”PIMS Academy Participant” a paginii de cariere a Grupului MOL pe platforma LinkedIn.

Cunoașterea avansată a limbii engleze este o condiție esențială, iar experiența de lucru, în special în domeniul industrial, constituie un avantaj.

Scopul programului este acela de a instrui specialiști în industria petrolieră pentru Grupul MOL, profesioniști calificați pentru activități de management al lanțului de aprovizionare, modelarea și optimizarea întregului lanț valoric, maximizarea utilizării capacităților de rafinare, logistice, comerciale și de petrochimie.

Programul conferă educație profesională apreciată pe piața muncii, în cadrul unui orar la zi, în colaborare cu Facultatea de Tehnologia Informației a Universității Panonia. Grupul MOL Oferă un sprijin financiar important pentru curicula, iar participanții vor beneficia de un sistem de stimulente pe parcursul studiilor.

 

 

Citiți și despre:

  • MOL lansează competiţia Freshhh 2015MOL lansează competiţia Freshhh 2015 Grupul MOL invită echipe formate din trei membri să se înscrie în cadrul celei de-a 9-a ediţii a competiţiei internaţionale online pentru studenţi, Freshhh. Începând de astăzi, echipe internaţionale din […]
  • Exploatarea petrolieră – trecut și viitorExploatarea petrolieră – trecut și viitor Avantajele și riscurile industriei “aurului negru” în țara noastră. Una dintre cele mai importante resurse energetice ale unei țări este petrolul, iar de nivelul dezvoltării acestei industrii depinde, de cele […]
  • Profit în creştere pentru MOL. Câtă motorină şi benzină a vândut grupul?Profit în creştere pentru MOL. Câtă motorină şi benzină a vândut grupul? În trimestrul al treilea, vânzările retail ale Grupului MOL în România au avansat cu 21% şi cu 16% pe ansamblul primelor nouă luni ale acestui an, în principal ca urmare a extinderii rețelei de […]
  • Rezervele mondiale de petrol şi gaze, în creştereRezervele mondiale de petrol şi gaze, în creştere Cu toate că rezervele mondiale de petrol şi gaze cresc, profiturile companiilor din acest sector sunt în scădere, arată o analiză EY - "Global and gas reserves study". Anul trecut, faţă de nivelul din 2012, […]
  • Profitul Petrom, afectat de reducerea preţului petroluluiProfitul Petrom, afectat de reducerea preţului petrolului În primul trimestru al acestui an, profitul Petrom a scăzut cu 68%, până la 345 milioane de lei, conform raportului financiar transmis de producătorul de petrol şi gaze. De asemenea, compania a raportat o […]