Stiri: Energie

MOL lansează competiţia Freshhh 2015

09.03.2015

Grupul MOL invită echipe formate din trei membri să se înscrie în cadrul celei de-a 9-a ediţii a competiţiei internaţionale online pentru studenţi, Freshhh. Începând de astăzi, echipe internaţionale din întreaga lume se pot înscrie pentru a participa la competiţia online Freshhh pentru a-şi demonstra aptitudinile în rezolvarea sarcinilor specifice industriei de petrol şi gaze, competiţie organizată de Grupul MOL.

Cele mai bune cinci echipe vor avea şansa de a se alătura programului dedicat absolvenţilor lansat de Grupul MOL, Growww, precum şi de a câştiga un premiu de 25.000 de euro.

“Suntem foarte încântaţi să putem desfăşura cea de-a 9-a ediţie a competiţiei Freshhh, având în vedere reacţiile şi experienţele participanţilor din anii anteriori. Motto-ul campaniei „Play hard. Work hard” este aliniat la obiectivul nostru de a oferi tinerilor talentaţi competenţi şi ambiţioşi oportunitatea de a rezolva situaţii reale care apar la nivelul industriei în care operăm, în contextul unei competiţii online. Studenţii din cele mai bune cinci echipe vor avea şansa de a se alătura Grupului MOL în calitatea de interni sau ca participanţi ai programului Growww”, a declarat Zdravka Demeter Bubalo, HR Vice President al Grupului MOL.

Programul Freshhh respectă strategia companiei. Astfel, MOL atrage talente de top prin programele sale inovatoare şi premiate de achiziţie a talentelor. Pe durata competiţiei, studenţii se vor confrunta cu diverse provocări: trebuie să construiască o nouă companie de petrol de la început şi să ia deciziile adevate în ceea ce priveşte proiectele de cercetare şi dezvoltare, pentru a găsi zăcăminte bogate, pentru a construi o rafinărie pentru diverse produse şi pentru a găsi portofoliul de produse care să genereze profit. Competiţia Freshhh constă în trei runde: primele cinci echipe calificate vor intra în Finala Live care va avea loc la Budapesta pe 28 mai, şi astfel vor beneficia de oportunitatea de a-şi începe călătoria profesională în cadrul Grupului MOL.

Primele cinci echipe calificate vor beneficia de şansa de a-şi începe cariera din poziţia de participanţi la programul Growww.