Stiri: Energie

MOL lansează competiţia internațional UPPP , de atragere a tinerelor talente

24.09.2015

MOL a lansat cea de-a doua ediție a programului internațional de atragere a tinerelor talente – UPPP, sub moto-ul “Aventura te așteaptă…”, studenții sunt invitați să se înscrie în program până la 15 octombrie. Persoanele care se înscriu vor participa la competiția online, în cadrul căreia vor concura în cadrul scenariilor virtuale, soluționând teme industriale și strategice create de specialiștii Grupului MOL. Primele trei echipe vor concura apoi pentru marele premiu.

Cei mai înzestrați concurenți vor avea șansa să își înceapă cariera în Grupul MOL, prin „Programul tehnic de dezvoltare a carierei UPPP”, cu o durată de 18 luni.

Sunt invitaţi să se înscrie în concurs studenții din domeniul științelor geologice, petroliere sau de management al proiectelor de inginerie. După aceea, ei se vor pregăti pentru participarea la competiția virtuală, selectând coechipieri din rândul prietenilor și celorlalți participanți înscriși

„Suntem mândri de programele noastre recunoscute internațional pentru atragerea și dezvoltarea de talente, întrucât ele aduc  transformări majore abordărilor tradiționale privind atragerea de noi angajați și oferă o modalitate unică de sprijin în dezvoltarea tinerilor profesioniști. În acest an continuăm aventura cu și mai mult entuziasm și oferim tinerilor cu înzestrări de vârf posibilitatea de a se confrunta cu provocări din viața reală a companiei și șansa de a se alătura diviziei Upstream (Explorare și Producție) a Grupului MOL. Programul UPPP este dedicat acelor tineri aflați în căutarea de noi aventuri și dornici să își înceapă o carieră în industria de petrol și gaze”, a afirmat Zdravka Demeter Bubalo, Vice Preşedinte pentru Resurse Umane din cadrul MOL Group.

Programul MOL are o durată de 18 luni şi este structurat pe mai mulţi piloni: experiența practică, programa teoretică cu accent pe conținut tehnic și de afaceri, precum și module de training care ilustrează activitatea Grupului MOL.

Principalele obiective sunt ale programului sunt reprezentate de dezvoltarea abilităților antreprenoriale de bază și a cunoștințelor tehnice.