MOL România: Care sunt avantajele carburanţilor EVO?

25.08.2018

MOL România a anunţat că derulează, în continuare, campania „100 % Grijă în fiecare zi”. Astfel, indiferent de destinaţie şi de durata călătoriei, carburantul pentru maşina deţine un rol foarte important în prelungirea duratei de viață a motorului, în performanțele obţinute pe șosea, precum şi în reducerea costurilor cu întreținerea mașinii.

În acest context, reţeaua de benzinării MOL România vine în întâmpinarea clienţilor săi cu o campanie dedicată carburanţilor EVO. Scopul campaniei este de a sublinia avantajele utilizării acestor carburanţi. prin care subliniază avantajele utilizării acestora.

Carburanţii EVO protejează motorul maşinii

Potrivit MOL, carburanţii EVO protejează motorul maşinii, ceea ce aduce o performanţă continuă. Astfel cei aflaţi la volan se pot bucura liniştiţi de călătorie.

Prin folosirea constantă a carburanţilor EVO, experiența de condus este mai dinamică, iar motorul mașinii va avea o durată de viață mai lungă și un nivel redus de emisii poluante. Aceste avantaje se datorează pachetului de aditivi unici, de înaltă calitate, dezvoltați special pentru MOL EVO de către unul dintre cei mai renumiţi producători de aditivi din lume.

Cel mai mare avantaj adus de acest tip de carburant este reprezentat de protecția sporită asupra motorului și asupra sistemului de injecție. O situaţie des întâlnită de șoferi este înfundarea injectoarelor, din cauza depunerilor de carburant. Astfel de probleme pot fi prevenite cu ajutorul carburanţilor EVO, care îndepărtează depunerile de pe motoare şi de pe supapele sistemului de injecție cu până la 55% în cazul benzinelor şi cu până la 58% în cazul motorinei.

Reparaţii

Injectoare curate și protejate înseamnă mai puține defecțiuni și mai puțini bani cheltuiți pe reparații. Depunerile de pe componentele motorului, inclusiv din camera de ardere a acestuia, pot modifica, în timp, parametrii de funcționare a motorului, iar autoturismul nu va mai putea atinge performanțele sale nominale.

Un carburant premium poate contribui la reducerea costurilor cu defecțiuni, îmbunătăţeşte performanța motorului și prelungeşte durata de viață a mașinii, astfel încât aceasta să funcționeze în parametri optimi chiar și la rulaje mari.

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “MOL România: Care sunt avantajele carburanţilor EVO?

  1. Pingback: Colectare ulei uzat MOL Romania | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Revista presei - stiri afaceri - Ce capacitate de colectare a uleiului uzat deţine MOL România?

Comentariile nu sunt permise.