Stiri: Energie

Federatia Romana de Handbal MOL Romania 1

MOL România susține Federația Română de Handbal

20.01.2020

MOL România și Federația Română de Handbal au anunțat că au încheiat un parteneriat pentru susținerea performanței în Liga Națională de Handbal Feminin. Astfel, Liga Națională de Handbal Feminin, al doilea campionat ca valoare din Europa, va deveni din acest sezon Liga Florilor MOL. Așadar, MOL România devine partener principal al celei mai importante competiții de handbal feminin din țară.

MOL România și Federația Română de Handbal. Ce spune conducerea companiei?

“Asocierea MOL cu handbalul românesc nu este întâmplătoare, ci reflectă valorile comune pe care le prețuim și care ne-au asigurat succesul: joc echitabil, muncă în echipă, perseverență și dinamism. În calitate de partener principal al Ligii Florilor, vrem să ne arătăm aprecierea pentru perseverența și eforturile jucătoarelor, antrenorilor și ale tuturor celor implicați, datorită cărora handbalul românesc este printre cele mai performante din Europa. Sportul oferă modele noilor generații prin exemplele de muncă susținută, pasiune, forță fizică și psihică. Prin susținerea handbalului feminin vrem să continuăm tradiția MOL de a promova performanța și să contribuim la crearea unui impact pozitiv în viețile oamenilor”, a declarat Camelia Ene, CEO & Country Chairman al MOL România.

Declarația făcută de Federația Română de Handbal

“Faptul că MOL România, o companie atât de puternică, a venit alături de noi ne onorează și ne bucură foarte mult. Este o recunoaștere a valorii pe care acest produs de sport îl are, parte dintr-un proces destul de lung în care produsele pe care le are handbalul românesc au fost delimitate, branduite și apoi au fost scoase în piață. Pentru Liga Florilor MOL va fi o continuare a acestui drum, suntem la momentul de față a doua Ligă din Europa și dorim să ne menținem în pozițiile fruntașe, iar prin intermediul Ligii să reușim să aducem cât mai multă lume către handbal, atât ca practicanți, cât și ca spectatori”, a afirmat Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal.

MOL România și Federația Română de Handbal. Campionatul național de handbal feminin

Campionatul național de handbal feminin este al doilea campionat ca valoare din Europa, conform coeficientului Federației Europene de Handbal. Este o competiție strânsă și în sezonul curent, în care CSM București și SCM Râmnicu Vâlcea se îndreaptă din nou spre un photo finish.

Despre MOL România

MOL România are o prezență de 25 de ani pe piața românească. Compania este un actor economic predictibil și onest, precum și un partener implicat în aspecte importante ale vieții societății, așa cum sunt:

  • sportul
  • mediul
  • sănătatea
  • cultura

MOL România este o subsidiară a MOL Group şi una dintre cele mai importante companii petroliere din România. MOL România are un portofoliu extins de produse şi servicii în domeniul comerţului de carburanţi, lubrifianţi, produse petrochimice şi bitum. În prezent, compania deţine:

  • 227 de staţii de servicii
  • 4 puncte de încărcare a autovehiculelor electrice, situate în 4 stații MOL din București
  • 2 depozite de carburanţi, la Giurgiu şi Tileagd
  • un terminal LPG la Tileagd.

MOL România are sediul social la Cluj-Napoca, sediul de business la Bucuresti, un sediu administrativ la Arad. Compania are un număr de aproximativ 250 de angajaţi proprii.

Citește și Câte mașini Dacia s-au vândut în 2019?