Monica Jitariuc este speakerul Meet the WOMAN! din 21 aprilie

31.03.2015

Speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri în București, marţi, 21 aprilie, la ora 19:00, la Capital Plaza Hotel, este Monica Jitariuc, Managing Partner MSLGROUP The Practice. Tema evenimentului va fi „3, 2, 1, START la PR! Comunicare pentru startup-uri”.

„Fie că suntem la început de drum sau avem experienţă antreprenorială, modul în care alegem să ne promovăm poate reprezenta o provocare. Împreună cu Monica Jitariuc, vom încerca să găsim cele mai bune modalităţi prin care PR-ul ne poate ajuta să ne facem cunoscuţi, prin soluţii inovatoare şi fără să fim nevoiţi să investim un buget impresionant”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking care are loc lunar şi se adresează antreprenoarelor şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

Speakerul ediţiei din 21 aprilie, Monica Jitariuc, este un profesionist cu experienţă vastă în comunicare, lucrând de-a lungul carierei ei de 15 ani atât de partea clientului, cât şi de cea a agenţiei. În plus, ea a început făcând PR instituţional în cadrul Ministerului Apărării Naţionale. După aceea, aceasta a lucrat în advertising, marketing şi PR, iar în 2010 a înfiinţat departamentul de social media al agenţiei MSLGROUP The Practice, pe care l-a condus ca Head of Social Media.

Din anul 2013 este Managing Director al agenţiei alături de Oana Bulexa.

Taxa de participare la evenimentul este Meet the WOMAN! de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Taxa de participare pentru membre este de 67,5 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).

Înscrierile se fac la: alina.popa@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obţin la: 0762 677 111.

Desfăţurarea evenimentului

18:30 – Înregistrarea participantelor & coffee

19:00 – Începutul evenimentului

19:15 – Prezentarea fiecărei participante şi a businessului/jobului pe care îl are

20:00 – Prezentarea unei afaceri

20:10 – Susţinerea temei de către speakerul evenimentului

20:20 – Q&A

20:40 – Tombolă cu premii oferite de parteneri

20:45 – Business Networking

 

Citiți și despre: