Slide

Stiri: Companii

Monica Soare, Corina Dobre şi Carmen Goldenberg vin pe 6 martie la “The Woman”

17.02.2015

România se situează pe locul 53 din 126 de ţări într-un clasament realizat de Organizația Internațională a Muncii (OIM) privind ponderea femeilor care ocupă poziții de manager. Astfel, în ţara noastră peste o treime (31,4%) dintre manageri sunt femei.

“LiderulSHE (femeia lider) vine cu o abordare umană a proceselor, o mai mare înţelegere asupra nevoilor oamenilor. LiderulSHE este orientată către plăcerea călătoriei în drumul către succes, pe care o realizeză cu ajutorul inteligenţei emoţionale”, consideră Monica Soare, specialist în resurse umane, despre femeia lider.

Monica Soare este speaker la ediţia din acest an a conferinţei The Woman, care va avea loc pe 6 martie, la Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca.

Aceasta are o experienţă de peste 10 ani în domeniul HR & management în organizaţii multinaţionale, ocupând funcţia de HR Manager în companii precum Ursus şi Merck Sharp & Dohme, unde a condus strategii de managementul schimbării.

Din anul 2011, Monica Soare este CEO al companiei de consultanţă în resurse umane Artwin.

Monica Soare - The Woman

În plus, Monica Soare afirmă că „lideriiSHE sunt liderii perfecţionişti, atenţi la detalii care creează punţi de legătură între mediul personal şi cel profesional.”

Pe data de 6 martie la evenimentul The Woman va mai fi prezentă şi Corina Dobre, om de televiziune. Ea este, în prezent, corespondent TVRi şi lucrează în TVR din 2003. , Corina Dobre a acceptat rolul de moderator al emisiunii „Conferinţa de presă”, pe TVR 1, iar schimbarea cu adevărat importantă în carieră şi în ritmul cotidian survine odată cu prezentarea emisiunii matinale „Bună dimineaţa, România!”.

CORINA DOBRE - The Woman

După aceea, Corina Dobre a prezentat emisiuni informative cu teme electorale, dar şi o serie de emisiuni portret: „Oameni de presă” şi „Seniorii micului ecran”, difuzate pe TVR Cultural şi premiate de CRP şi APTR. Corina Dobre a prezentat şi reality show-ul de business „Arena Leilor”, difuzat pe TVR2.

De asemenea, participantele la The Woman o vor putea cunoaşte și pe Carmen Goldenberg. Având o experienţă de peste 25 ani în domeniul Spa & Wellness în Romania şi Israel, Carmen Goldenberg este general manager al Elgo Care, companie care aduce în exclusivitate pe piaţa românească brandurile Yon-Ka Paris și Iyashi Dome.

Carmen Goldenberg-The Woman

Printre printrele temele abordate în ediţia din acest an a evenimentului se numpără: „Atuuri și Dezavantaje ale Femeilor în Business”, „Anteprenoriat Feminin”, dar și „Strategii pentru Echilibrul Vieții de Business cu cea de Familie”.

Alte participante prezente la The Woman sunt Patrizia Paglieri (Doamna de la Masterchef), Ioana Filipescu (managing Director Filipescu Visa Financial Advisors), Cristina Chiriac (preşedintele Asociaţiei Naţionale a Antreprenorilor şi Ambasador al Antreprenoriatul Feminin), Raluca Kişescu (Senior Manager Commercial Marketing Avon Romania si Moldova), Doina Costache (Head of  Branding  în cadrul Google), Cornelia Nicolae (country manager al Stefanel), Alexandra Stoica (director executiv DAS Engineering) si Amalia Sterescu (Public Speaking School).

Pentru mai multe informații referitoare la înscrieri și program puteți accesa site-ul oficial al conferinței www.thewoman.ro și pagina de FB dedicată evenimentului https://www.facebook.com/TheWomanRo.

Eveniment susținut de Chic Ville, Marty Restaurants, Ciao Bella, Mediatic, Impress, Deilani, EuroGSM, SmartHR, Okian, AdMirror, iar sponsorul principal al conferinţei este Avon.