Stiri: Retail

Monopoly Deal Romania

Monopoly Deal a fost lansat și în România

07.06.2019

Monopoly Deal, cel mai rapid joc al tranzacțiilor imobiliare, se lansează și în țara noastră. Astfel, Hasbro Gaming aduce în magazinele din țară cel mai rapid joc din gama Monopoly, un joc de cărți potrivit pentru întreaga familie.

Jocul de cărți Monopoly Deal, de la Hasbro Gaming, păstrează toate acțiunile frenetice ale jocului clasic Monopoly, dar totul se desfășoară într-un ritm rapid, astfel că durează numai 15 minute.

Monopoly Deal România. Un regulament simplu

Monopoly Deal are un regulament mai simplu, astfel că intri mai repede în joc. Colecționează cartonașele cu proprietăți și folosește-te de cărțile de acțiune pentru a încasa chirie și pentru a face tranzacții avantajoase. Norocul se schimbă cu fiecare carte.

Pentru a câștiga trebuie să aduni trei seturi complete de proprietăți de diferite culori. Însă nu este atât de simplu, deoarece trebuie să fii atent la Recuperatorii de Datorii, la Afacerile cu Forța și la temutele Afaceri Anulate care îți pot strica planurile în orice moment.

Monopoly Deal se poate juca și cu copii cu vârsta de la opt ani și peste, în doi până la cinci jucători. Fiecare pachet include 110 cărți și regulamentul. Jocul de societate Monopoly Deal dezvoltă creativitatea, coordonarea, dexteritatea și comunicarea.

Monopoly Deal România. Experiență într-un mod compact

Monopoly Deal a fost creat pentru a oferi fanilor experiența într-un mod compact, perfect pentru vacanțe și ieșiri în oraș.

Monopoly este cel mai îndrăgit joc de tranzacții imobiliare din lume.

Lansat pe data de 19 martie 1935, Monopoly a devenit unul dintre cele mai populare jocuri de societate la nivel mondial până în ziua de astăzi.

Monopoly este tradus în 47 de limbi și se comercializează în 144 de țări.

De-a lungul timpului, Hasbro a lansat peste 300 de ediții speciale Monopoly, fiecare dintre acestea având o tematică diferită.

Citește și Destinații de vară pentru familii cu copii