Stiri: Agricultura

Monsanto are un nou director regional pentru Europa şi Orientul Mijlociu

15.10.2014

Compania Monsanto a anunţat ieri numirea Leticiei Gonçalves în funcţia de preşedinte al Diviziei de Seminţe în Europa. Aceasta îl urmează pe José Manuel Madero, care a fost numit recent în funcţia de International Business Development Lead şi care îşi va concentra activitatea pe susţinerea dezvoltării fermierilor mici.

Numirea Leticiei Gonçalves în noua funcţie presupune şi alăturarea sa în echipa de International Business Leadership a companiei Monsanto și vine într-un moment interesant pentru activitatea Diviziei de Seminţe din Europa şi Orientul Mijlociu.

Activitatea companiei este axată pe comercializarea seminţelor convenţionale de porumb şi rapiţă de calitate genetic superioară şi produse pentru protecția plantelor, cum ar fi Roundup. Strategia de investiţii a business-ului înseamnă 500 de milioane de euro alocaţi timp de un deceniu pentru extinderea capacităţii de producţie în mai multe ţări din Europa, pentru a satisface cererea mare a clienţilor la nivel regional şi global.

“Sunt încântată să fac parte din echipa ce oferă ajutor în găsirea celor mai inteligente soluţii pentru a hrăni lumea. În timp ce Europa este o regiune unică pentru noi, în unele privinţe, noi şi clienţii noştri avem un scop comun, acela de a asigura succesul continuu prin soluţii creative, durabile, care să ajute fermierii să producă mai mult, mai bine şi la preţuri accesibile, utilizând mai puţine resurse”, a afirmat Leticiei Gonçalves.