Stiri: Agricultura

Monsanto continuă programul “MORE & Future”

17.09.2014

Monsanto România continuă programul “MORE & Future” dedicat studenţilor, compania implicându-se astfel activ în mediul academic din România şi în crearea locurilor de muncă pentru viitorii absolvenţi.

Ajuns în etapa a doua, programul urmăreşte să le ofere studenţilor din cadrul facultăţilor de agronomie şansa de a activa în domeniul pe care îl aprofundează în facultate.

Prima etapă a proiectului s-a desfăşurat, în perioada 28 mai-11 iunie, în patru centre ale Univesității de Ştiințe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV), unde au fost prezenţi peste 300 de studenţi din întreaga ţară.

“Scopul programului MORE & Future este unul de învăţare şi dezvoltare profesională, iar aceşti interni reprezintă o sursă importantă de potenţial de care noi vom ţine cont pentru ocuparea poziţiilor libere. Ne dorim să avem în continuare o echipă profesionistă, plină de entuziasm, care să ofere în orice moment soluţii utile şi complete colaboratorilor noştri, fermierii.”, a afirmat Cristina Ionescu, HR Lead România, Bulgaria, Polonia, Cehia, Slovacia şi Republica Moldova.

Selectarea efectivă pentru etapa de internship, din perioada octombrie 2014-aprilie 2015, se va realiza după perioada de practică, în funcţie de performanţe şi de poziţiile libere.