Stiri: Agricultura

Monsanto România are o nouă echipă de conducere

08.09.2015

Începând cu luna septembrie, Monsanto România a schimbat structura de management a companiei la nivel local. Trei membri din echipa Monsanto au preluat noi funcţii de conducere, în urma performanţelor obţinute. Astfel, Cosmin Chioreanu a fost numit Director General pentru Ungaria, Croaţia şi Serbia, Octavian Chihaia a preluat funcţia de Director General pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, iar Daniel Stanciu este noul Director de Marketing şi Strategie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova.

“Oamenii sunt sufletul companiei. Avem o echipă puternică care a performat de-a lungul timpului şi a crescut specialişti capabili să preia funcţii de mare responsabilitate. Investim permanent în dezvoltarea profesională a angajaţilor noştri şi promovăm profesionalismul, spiritul de echipă şi valorile”, afirmă Cristina Ionescu, HR Lead Monsanto Europa de Est.

Cosmin Chioreanu are, în noua poziţie, obiecte precum dezvoltarea business-ului, atât la nivel strategic, cât şi operaţional. De asemenea, el va pune accent şi pe consolidarea poziţiei Monsanto ca lider în industria soluţiilor agricole inovatoare în Ungaria, Croaţia şi Serbia.

În acelaşi timp, preluând noul său rol de Director General pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova, Octavian Chihaia va continua dezvoltarea şi implementarea strategiei companiei pe plan regional, axându-se pe extinderea operaţiunilor în zonă.

Daniel Stanciu, cel care a preluat funcţia de Director de Marketing şi Strategie pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova de la Octavian Chihaia, va coordona activităţile de marketing, strategie şi dezvoltarea reţelelor de distribuţie din zona de sud-est a Europei.

“Având în vedere parcursul profesional al celor trei colegi, suntem încrezători că vor contribui la dezvoltarea companiei în Europa pentru a oferi în continuare soluţii agricole de top partenerilor nostri, fermierii.”, completează Cristina Ionescu.

În ţara noastră, Monsanto activează din 1998, compania având la ora actuală peste 150 de angajaţi.