Stiri: Companii

Moore Stephens KSC se extinde în vestul ţării

13.10.2016

Moore Stephens KSC a anunțat deschiderea noului birou din Timișoara, care va fi condus de Alina Solomon în calitate de Partener, responsabil de linia de business dedicată Externalizării. Aceasta susține cu pasiune companiile locale și internaționale pe spețe ce țin de sfera contabilă, fiscală, salarizare și administrare de personal. Ea este responsabilă de serviciile de Externalizare oferite clienților din România și R. Moldova.

“Succesul nostru este reprezentat de o echipă unică care deține gradul potrivit de expertiză. Îmi face plăcere să-i urez „Bun venit” Alinei, care a condus pentru aproape 10 ani o firmă foarte dinamică și care are entuziasmul și energia necesare pentru a reuși în mediul actual care este într-o continuă schimbare. În afară de ghișeul de suport în limbile Engleză, Greacă, Franceză și Rusă de care clienții noștri deja beneficiază, prin deschiderea noului birou de la Timișoara adăugăm suport și pentru limbile Italiană și Spaniolă. Acesta permite clienților să converseze cu specialiștii noștri direct în limba nativă, asigurându-ne astfel că furnizăm servicii la nivel înalt și prin intermediul unei comunicări familiare pentru clienți”, a spus Mamas Koutsoyiannis, CEO Moore Stephens KSC.

De asemenea, Alina Solomon a afirmat că este încântată să se alăture unei firme atât de dinamice și cu o creștere atât de rapidă precum Moore Stephens KSC.

„Cu siguranță, împreună vom depăși așteptările clienților și în același timp să ne asigurăm că oferim mediul propice pentru dezvoltarea echipei noastre”, a completat aceasta.

Anunțul vine după un an remarcabil pentru Moore Stephens KSC, deoarece 2016 a marcat o perioadă în care firma a crescut exponențial din punct de vedere al portofoliului de clienți și al realizărilor echipei.