Stiri: Companii

Movieplex Cinema

Movieplex Cinema și-a redeschis porțile pentru public

17.09.2020

Cinematograful Movieplex, aflat în centrul comercial Plaza România, și-a redeschis porțile pentru public. Cinematograful și-a întâmpinat publicul cu o ofertă specială: 10 lei pentru un bilet la film (cu excepția avanpremierelor) și un popcorn gratuit pentru fiecare bilet cumpărat.

Această promoție s-a dovedit a fi un succes, cinefilii arătându-se dornici să se afle din nou în fața marelui ecran.

Movieplex Cinema. Boxoffice-ul de weekend a depășit așteptările

Boxoffice-ul de weekend a depășit așteptările, în special în rândul tinerilor iubitori de film, care au fost entuziasmaţi de oferta Movieplex. Filmul de deschidere a fost o premieră: After we collided / După ce ne-am certat.

Cu toate că nu este inclus în această ofertă, cel mai așteptat lungmetraj al lunii poate fi urmărit în cinematograful Movieplex începând cu 16 septembrie 2020, înainte de lansarea oficială ca premieră (18 septembrie) – Tenet.

Movieplex Cinema. Măsuri de siguranţă

În cinematograf se respectă măsurile de siguranță și recomandările oferite de autoritățile competente în domeniu.

Movieplex Cinema a implementat toate cerinţele aplicabile de distanțare socială, conform legislaţiei în vigoare.

În interior, este obligatoriu să purtați mască. Măsurile pentru a asigura distanțarea socială au fost, de asemenea, aplicate în cadrul grupurilor sanitare din cinema. Clienții vor găsi și dozatoare cu dezinfectant, substanțe aprobate de Ministerul Sănătății.

Igienizarea sălilor

În plus, fiecare sală este igienizată, potrivit unui protocol special impus în această perioadă, după orice proiecție de film.

Conform legislației, cinematograful Movieplex nu va vinde mai mult de jumătate (50%) din locurile disponibile într-o sală.

Citeşte şi Vaccinul antigripal 2020. Când începe campania de imunizare?