Stiri: Sanatate

MSD România are un nou director general

10.03.2014

MSD România un nou director general, Fabrizio Giombini preluând conducerea filialei locale începând cu luna februarie a anului curent. Acesta deţine o experienţă de peste 25 de ani în industria farmaceutică, începându-şi cariera la Merck & Co., Inc. (MSD), în anul 1989, în Italia, în calitate de reprezentant regional.

Fabrizio Giombini a ocupat în cadrul Merck diferite poziţii în Statele Unite şi regiunea EMA. Numire în funcţia de director general al diviziei din România vine după 3 ani şi 8 luni petrecuţi în Italia, ca director executiv al departamentului de afaceri asistenţă primară.

 „România este o mare provocare pentru mine. Chiar dacă am sosit de puţină vreme, simt deja că locul meu e aici. Am găsit aici o echipă minunată, şi împreună suntem pregătiţi să continuăm şi să dezvoltăm strategiile noastre, având drept obiectiv îmbunătăţirea calităţii vieţii românilor. Pentru fi învingători în mediul economic şi de politici solicitant din prezent, trebuie să acţionăm cu o mentalitate proaspătă, inovatoare şi deschisă, iar acesta este unul dintre principalele mele obiective în cadrul organizaţiei MSD România. Am întâlnit aici oameni extraordinari, care m-au impresionat cu adevărat”, a declarat Fabrizio Giombini.

Potrivit lui, MSD are un istoric important în industria farmaceutică, iar compania va continua să investească în tratamente inovatoare, proiecte educaţionale şi alte proiecte, pentru a oferi pacienţilor o viaţă de cea mai bună calitate.