Stiri: Constructii

MTS începe lucrările de modernizare la CSN Lia Manoliu

07.10.2014

Ministerul Tineretului şi Sportului a început reabilitarea şi modernizarea bazelor sportive în care se pregătesc sportivii de înaltă performanţă. Lucrările au demarat deja la Complexul Sportiv Naţional Lia Manoliu, urmâns să fie refăcute sala de gimnastică a loturilor naţionale şi a celor olimpice, bazinul de înot al complexului şi sala de atletism Lia Manoliu, singura sală de atletism din Bucureşti cu pistă circulară.

„Ministerul Tineretului şi Sportului face o prioritate din reabilitarea bazelor sportive. Toate vor fi supuse lucrărilor de modernizare, dar acum lucrăm la sălile în care îşi desfăşoară activitatea prioritar loturile naţionale şi loturile olimpice ale României. Dacă vrem rezultate, trebuie să le oferim sportivilor condiţii cât mai bune pentru pregătire şi depunem toate eforturile în aceste sens.”, a declarat Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului.

În bazele sportive de la CSN Lia Manoliu îşi desfăşoară activitatea prioritar loturile naţionale şi olimpice ale României de seniori, de tineret şi de juniori, dar şi sportivii cluburilor bucureştene. Lucrările vor fi de reabilitare, modernizare şi reigienizare cu scopul de a îmbunătăţi a condiţiile de antrenament şi concurs.