Stiri: Finante

Centru servicii bancare

Mulberry Development şi OTP Bank deschid un centru regional de servicii bancare

07.09.2020

Centru servicii bancare. Mulberry Development şi OTP Bank vor deschide un centru regional de servicii bancare complete situat la parterul clădirii ISHO Offices. Suprafaţa centrului va fi de 478 metri pătraţi.

Noul centru regional va fi inaugurat cel mai probabil în luna decembrie. Acesta va deservi toate categoriile de clienţi: retail Private Individuals şi Private Banking, Micro, IMM, precum şi Corporate.

Centru servicii bancare. Un spaţiu modern și generos

Conceptul propune un spaţiu modern şi generos, care îmbină zona de self-service cu cea de consiliere personalizată. Astfel, zona de self-banking, asigurată de ATM-uri şi SST-uri (Self Service Terminals), este disponibilă non-stop pentru efectuarea tranzacţiilor. În ceea ce priveşte zona de consiliere, aceasta este deservită de consultanţii în relaţia cu clienţii care oferă asistenţă şi servicii personalizate.

Centru servicii bancare. Ce spune CEO-ul OTP Bank?

„Aşa cum ne-am asumat, planurile noastre de expansiune rămân în vigoare, iar noi rămânem foarte atenţi la necesităţile clientului modern. Am apreciat că partenerul nostru, proiectul ISHO, a înţeles conceptul nou de sucursală pe care dorim să îl adăugăm în portofoliul OTP Bank, astfel încât să fim cât mai aproape de clienţii noştri de la Timişoara, unul dintre cei mai importanţi poli de afaceri din România”, declară Gyula Fater CEO OTP Bank România.

„Ne propunem ca ISHO să găzduiască cele mai importante companii din regiune”

Mulberry Development este într-o fază avansată de negocieri şi cu alte companii reprezentative pentru mediul bancar, financiar sau asigurări, care sunt atrase de conceptul propus de cartierul ISHO.

„Ne propunem ca ISHO să găzduiască cele mai importante companii din regiune, iar selectarea serviciilor şi facilităţilor complementare de calitate ridicată este o prioritate pentru noi. Obiectivul nostru este să realizăm în ISHO un important pol de business pentru întreaga regiune, care, alături de zona de locuire, vor transforma cartierul construit de noi în noul centru vibrant al oraşului”, a spus Ovidiu Şandor, dezvoltatorul cartierului ISHO.

Citeşte şi Începerea anului şcolar 2020-2021. Un nou anunţ important de la Ministerul Educaţiei