Stiri: Social

Musicalul Parcul de Distractii

Musicalul Parcul de Distracții. Program octombrie 2019

11.10.2019

Musicalul Parcul de Distracții. După două spectacole sold-out, Musicalul Parcul de Distracții revine cu o serie de trei reprezentații până la sfârșitul anului 2019. Astfel, din data de 27 octombrie, micii artiști ai Teatrului Muzical de Copii București revin pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”.

Premiera spectacolului a constituit lansarea Teatrului Muzical de Copii București pe scenă profesionistă. Aceasta a fost primită cu entuziasm de către publicul din București.

Spectatori și invitați speciali au animat sala Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, la cele două reprezentații ale spectacolului din luna septembrie.

Sălile pline au vibrat alături de eroi. Participanții au trăit emoțiile și magia unei povești fantastice despre curajul de a păși pe drumul vieții.

Musicalul Parcul de Distracții îi poartă pe spectatori într-o călătorie fantastică. Muzica, dansul, efectele de sunet și lumină, costumele, decorurile și proiecțiile întregesc tabloul vesel al unei povești despre:

  • regăsirea valorilor
  • importanța alegerilor
  • reîntregirea familiei

Musicalul Parcul de Distracții reprezintă un spectacol rezultat în urma parteneriatului cultural dintre Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” București (manager Bianca Ionescu-Ballo) și Asociația Culturală Sipetul Artei – Teatrul Muzical de Copii București, un demers de promovare a artelor spectacolului de teatru muzical către copii și tineri.

Următoarele reprezentații vor avea loc:

  • Duminică 27 Octombrie
  • Sâmbătă 16 Noiembrie
  • Duminică 08 Decembrie

Evenimentul are loc începând cu ora 19.00.

”După un scenariu de Gabi Șarga și Cătălin Rotaru, pe muzica lui Andrei Tudor și versurile Andreei Andrei, PARCUL DE DISTRACȚII prinde din nou viață, în interpretarea celor 28 de copii actori ai Teatrului Muzical de Copii București și a actorilor profesioniști: Anca Țurcașiu, Daniel Burcea, Maria Baciu, în regia Danei Rotaru, cu participarea Corului – condus de dirijorul Aurel Muraru – și Orchestrei Teatrului de Operetă și Musical ”Ion Dacian” – condusă de dirijorul Constantin Grigore”, au anunțat organizatorii.

Proiectul este cofinanțat de Administrația Fondului Cultural Național – sesiunea II 2019.

Citește și Rezidențiat 2019. Studenții de la Medicină, în grevă japoneză