Slide

Stiri: Companii

Muștarul Maille are un nou ambasador de imagine

12.04.2018

Brandul Maille anunță un parteneriat strategic pe termen lung cu Chef Joseph Hadad, considerat un artist absolut al gastronomiei fine. Din aprilie, produsele Maille vor fi disponibile la vânzare, în toate rețelele de magazine, sub recomandarea și garanția unuia dintre cei mai apreciați chefi din țara noastră.

Muștarul Maille este unul dintre produsele preferate de către Chef Joseph Hadad, pe care îl folosește cu fidelitate de ani de zile atât în preparatele făcute acasă, cât și în rețetele din restaurantele sale, Caju și Joseph din București.

Aprecierea chef-ului Joseph Hadad s-a concretizat într-o colaborare strânsă cu brandul Maille încă din anul 2015. Până la ora actuală, au fost organizate cine gastronomice exclusiviste și cooking class-uri în care Chef Joseph Hadad a pus în valoare diverse preparate, simple sau sofisticate, folosind printre ingredientele de bază muștarul Dijon Maille.

“Pentru un plus de fericire, adăugați muștar. Vorbesc cât se poate de serios! Muștarul va condimentează și la propriu, și la figurat viața deoarece este un ingredient minune, sănătos, cu proprietăți benefice pentru organism, impulsionând starea de bine. În bucătăria mea am cel puțin un borcan cu muștar, iar de ani de zile folosesc muștarul Dijon de la Maille pentru că îl găsesc în diverse sortimente, cu ingrediente 100% naturale și pentru că îmbogățește mâncarea cu un gust fin”, explică Chef Joseph Hadad de ce muștarul este un condiment esențial în orice bucătărie.

Muștarul Maille este disponibil în șapte tipuri de sortimente diferite:, dijon original, cu hrean, cu boabe de muștar întregi, cu miere, cu maioneză, mediu-iute și fin gourmet.