Noaptea Muzeelor 2020

Muzeul Antipa nu se deschide pe 15 mai

13.05.2020

Muzeul Antipa program. Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” a anunţat că nu se va deschide pentru public din data de 15 mai, conform unui anunţ publicat pe site-ul muzeului. Această decizie a fost luată chiar dacă 15 mai este data oficială la care muzeele din ţara noastră pot fi redeschise după perioada de restricţii impusă de pandemia de coronavirus, conform Ordonanţei de Urgenţă privind starea de alertă.

Muzeul Antipa program. Mesajul transmis

„Mult a fost, puțin a mai rămas!

Vă anunțăm că Muzeul Antipa NU se va deschide pentru public din data de 15 mai 2020. Personalul instituției va lucra însă ca muzeul, un loc extrem de vizitat, fermecător și dorit de public, să devină un mediu sigur pentru sănătatea noastră, angajați și vizitatori, deopotrivă!

Din acest motiv și din grijă pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor noștri, așteptăm normele generale de securitate biologică ce urmează a fi publicate de organismele abilitate, le vom implementa și apoi vă vom aștepta cu inimile deschise să ne vizitați.

Vă vom comunica în timp real stadiul măsurilor pe care le implementăm și data la care vom putea deschide muzeul pentru public”, se arată în mesajul postat pe site-ul Muzeului Antipa.

Citeşte şi Cum au evoluat exporturile României în primele trei luni ale anului? Datele publicate de INS

Măsurile implementate de către Muzeul Antipa

Muzeul Antipa program. Reprezentanţii Muzeului Antipa au transmis că vor anunţa în timp real stadiul măsurilor pe care le implementează. De asemenea, ei vor face publică şi data la care vor putea deschide muzeul pentru public.

„Rămâneți aproape de noi în mediul online, vizitați-ne pagina de Facebook și contul de Instagram și ascultați sfaturile girafei de la Antipa!”, conform reprezentanţilor muzeului.

Citeşte şi Miele România are un nou director general. Cine a preluat această funcţie?

 

 

Citiți și despre: