Stiri: Companii

MyMan.ro, de la magazin digital la showroom fizic

10.11.2017

Ca urmare a cererii clienților, fondatoarele MyMan.ro, Elena Miu și Corina Cristian, primele Gift Concierge din România, au decis că la 10 ani de la înființare este momentul să deschidă și primul showroom fizic al magazinului digital de cadouri de lux. Astfel că astăzi, 10 noiembrie, are loc lansarea Galeriei MyMan, într-un ambient istoric și artistic situat pe Bulevardul Ferdinand I, în care vor fi expuse permanent obiecte de lux, oferind și consiliere în găsirea cadoului perfect.

Galeria va expune în timp peste 300 de produse diferite, iar cele mai multe sunt din categoria statuetelor din bronz. Din colecție fac parte și mici obiecte decorative și de mobilier, replici și machete de colecție, ceasuri, seturi de șah de lux, instrumente de scris cu pană retro și moderne, accesorii vestimentare și jocuri rare. Unele din cele mai scumpe produse sunt șahurile de lux, care pornesc de la 360 de lei, iar cel mai scump set ajunge la 19 950 lei, fiind un șah de colecție realizat din bronz și aur 24K.

Galeria este unică în România și se dedică în principal clienților interesați de obiecte de colecție din zona business și corporate. Atât bărbații, cât și femeile sunt bineveniți ori de câte ori vor să descopere cadoul perfect ca să-și arate aprecierea.

Co-fondatoarele, Elena Miu și Corina Cristian, oferă consultanță în cadrul galeriei. Cele două co-fondatoare identifică nevoile clienților, se documentează și îi ajută să dăruiască atenția cuvenită în materie de cadouri de bun gust și calitate, potrivite pentru orice ocazie.

„Nu mai este de ajuns să vinzi un produs, fie el și de lux, mai ales dacă eticheta are mai mult de două zerouri. Cei care își doresc aceste produse se așteaptă să primească sfaturi de la un cunoscător fin al dorințelor și psihologiei din spatele unui cadou, și asta într-un timp cât mai scurt”, susține Elena Miu.

Deschis la finalul anului 2007, magazinul online de cadouri MyMan.ro a început cu băuturi fine (whisky, cognac, șampanie premium), trabucuri din Republica Dominicană, brichete și pipe de lux, fiind furnizor pentru multe companii din domeniul bancar, financiar, asigurări, auto, care aveau nevoie de cadouri corporate în perioada Sărbătorilor de Crăciun și Paște.

Afacerea a crescut în timp datorită calității și originalității produselor, precum și conceptului de „gift concierges”. Iar cu aceste puncte importante echipa MyMan dorește să meargă mai departe.

În ceea ce privește produsele, antreprenoarele plănuiesc să aducă în piața românească șampanii premium și vinuri din crame românești de înaltă calitate, recunoscute în lume și în Europa, dar mai puțin în România. Prin aceste produse, echipa MyMan dorește să atragă în special consumatorii fini, dar și să educe un public mai larg în această direcție.