Agricultura

Naturevo

NATUREVO, produse cât mai curate pentru producții ridicate

01.08.2022

Adaptare pentru ReGeNeRare este conceptul care are scopul de a găsi împreună cu fermierii cele mai potrivite soluții pentru actualele condiții climatice. NATUREVO, compania cu capital 100% românesc care are ca obiect de activitate distribuția de inputuri în agricultură, își urmează în continuare strategia care îi permite o dezvoltare continuă, astfel încât soluțiile recomandate să se regăsească în fermele care își propun să facă performanță în actualele condiții climatice. Pentru NATUREVO, scopul nu este neapărat acela de a deveni una dintre cele mai mari companii de distribuție, ci mai degrabă de a deveni partenerul pe care fermierul se poate baza în contextul unei agriculturi durabile. Din punct de vedere financiar, compania este într-o continuă dezvoltare, fapt care demonstrează încă o dată că fermierii se conving de calitatea excepțională a produselor.

Conceptul Adaptare pentru ReGeNeRaRe

Chiar în această perioadă, compania a lansat pe piață conceptul Adaptare pentru ReGeNeRaRe. Prin acest proiect, NATUREVO și-a propus să îmbine nevoia consumatorului de a consuma produse cât mai curate cu dorința fermierului de a obține producții ridicate.  Adaptare pentru ReGeNeRare este conceptul care are scopul de a găsi împreună cu fermierii parteneri cele mai potrivite soluții pentru actualele condiții climatice și pentru realizarea unor producții ridicate și curate, în fermele lor.

NATUREVO a lansat pe piață conceptul Adaptare pentru ReGeNeRaRe, care îmbină cu succes nevoia consumatorului de consuma produse cât mai curate cu dorința fermierului de a obține producții ridicate

Majoritatea produselor distribuite în exclusivitate de NATUREVO au o rată de adopție destul de ridicată. În plus, echipa responsabilă de inovație în NATUREVO are întotdeauna grijă ca portofoliul de produse să fie actualizat și să corespundă celor mai exigente cerințe din partea fermierilor. Doar în acest fel, fermierii care fac performanță își pot alege produse de calitate marca NATUREVO.

„Având în vedere misiunea companiei de a susține ReGeNeRaRea agriculturii românești, în mod continuu facem cercetări legate de dezvoltarea biopesticidelor și, astfel, ne-am îmbogățit portofoliul de produse ecologice, dar, în același timp, completăm portofoliul de fertilizanți de sol și foliari cu produse care răspund la nevoile actuale ale plantelor. Aceste nevoi se referă în primul rând la stresul de natură biotică și abiotică”, ne-a declarat Dl. Ioan Enoiu, Fondator NATUREVO.

Evoluția gamelor Codicevo, Energevo și Finalevo

Având în vedere faptul că, la nivel de companie, cerințele care trebuie îndeplinite atunci când un produs intră în portofoliu se referă la aspecte precum formularea produsului, calitatea materiilor prime folosite, eficiența dovedită și, nu în ultimul rând, pretabilitatea acestora pentru România, nu este de mirare faptul că produsele din gama Codicevo, Energevo și Finalevo au cunoscut o evoluție extrem de favorabilă.Corteva

Fermierii care au utilizat aceste produse au observat o toleranță mult mai bună în fața factorilor de stres, ceea ce reprezintă calitatea care face diferența dintre NPK-uri clasice și produsele din gama EVO.

În cadrul NATUREVO se efectuează studii aprofundate cu privire la formularea fiecărui nou produs introdus în portofoliu, calitatea materiilor prime folosite, eficiența dovedită și, nu în ultimul rând, cu privire la pretabilitatea pentru România

„La o analiză superficială, produsele NATUREVO pot părea similare cu produsele clasice, dar tehnologia pe care se bazează CODICEVO, ENERGEVO și FINALEVO este unică. Cel mai interesant aspect de prezentat este rezistența plantelor la stres cu 1-2 săptămâni mai mult decât în mod normal. Aceste zile în plus capătă o importanță vitală în actualele condiții de mediu”, explică doamna Mihaela Radu, Director Marketing NATUREVO.

2022, un an agricol sub așteptări pentru fermieri

Din punct de vedere al producțiilor obținute, 2021 a ridicat ștacheta destul de sus. Anul s-a caracterizat prin performanță excelentă, atât la nivel de fermă, cât și la nivelul companiilor din domeniu. În 2021 au fost obținute producții record la grâu, orz și chiar rapiță. În schimb, anul 2022 a început promițător, dar a continuat destul de prost. Campania de recoltare a venit cu vești mai puțin bune, producțiile fiind cu mult sub media de producție obținută anul trecut. Datorită condițiilor avute în primăvară, fermierii au investit în culturile lor, având supriza neplăcută ca la recoltat să obțină producții mici cauzate de secetă, problemă la care se adaugă și dificultatea comercializării mărfii.Altinco

În plus, din moment ce culturile de primăvară sunt supuse unui stres termic major, devine cu atât mai important să existe precipitații în perioada imediat următoare. Din păcate, prognoza meteo arată că asupra României se va așterne un val mare de caniculă.

În 2021 au fost obținute producții record la grâu, orz și chiar rapiță, însă 2022 nu pare să se prezinte la fel de bine din cauza secetei

„Cu toate acestea, agricultura rămâne un motor al economiei românești și avem încredere că, împreună cu fermierii parteneri, vom găsi soluții pentru a ne adapta la aceste situații. Ca să mai ridicăm puțin moralul, reamintim că avem pregătite o serie de programe care vin în întâmpinarea fermierilor. Datorită succesului de anul trecut, am continuat cu programul de fidelitate – tombola FERMIERII CÂȘTIGĂ CU NATUREVO”, menționează Directorul de Marketing.

Programele de fidelitate planificate pentru 2022

Programul de fidelitate – tombola FERMIERII CÂȘTIGĂ CU NATUREVO – continuă și în 2022, urmând a fi oferite 22 de premii foarte atractive, constând într-un lingou de aur de 100 gr, un ceas Breitling automatic bărbătesc, un sistem audio Bang&Olufshen, două espressoare automate Miele, două televizoare LG OLED 139 cm, două grătare KLARSTEIN, double grill Kingsville, 3 purificatoare de aer DYSON, 2 biciclete pliabile, 3 cutii frigorifice și 5 umidometre pentru agricultură.FMC

Campania din 2022 este valabilă până pe 30 octombrie 2022, motiv pentru care fermierii sunt invitați să contacteze reprezentanții NATUREVO din zona lor pentru a participa la această campanie.

Tombola FERMIERII CÂȘTIGĂ CU NATUREVO continuă și în 2022, când vor fi oferite 22 de premii foarte atractive

Pentru a păstra contactul cu fermierii, până la această dată NATUREVO a participat și a organizat o serie de evenimente. Astfel, FARM CONECT a fost unul dintre târgurile la care reprezentanții companiei au fost prezenți și au lansat conceptul Adaptare pentru ReGeNeRaRe. De asemenea, compania pregătește o serie de întâlniri cu fermierii atât în câmp, cât și în săli de conferințe.

Echipa NATUREVO, baza parteneriatului cu fermierii români

În prezent, echipa companiei este formată din aproximativ 105 colegi dedicați aceluiași scop – acela de a dezvolta o relație deschisă cu fermierii din portofoliu, un parteneriat peren care să aducă satisfacție și performanță pe termen lung.

„Cu privire la angajări, mergem pe același principiu, acela de a completa echipa cu oameni deschiși, profesioniști și care vor să aducă un plus de valoare în acest domeniu. Alinierea la valorile companiei este foarte importantă. Dacă nu avem credințe comune, colaborarea va fi întotdeauna scurtă. Avem grijă ca echipa NATUREVO să fie întotdeauna mulțumită, să aibă un mediu de lucru sigur prietenos și, totodată, profesionist”, detaliază Mihaela Radu.

Agricultura curată, premisa unei evoluții financiare excelente

Însă grija NATUREVO nu se manifestă doar față de angajați, ci și față de mediul înconjurător și fermieri, astfel încât se respectă misiunea de a face agricultura curată aici, în România. Și, întrucât una dintre valorile companiei NATUREVO este EMPATIA, de-a lungul timpului compania a sprijinit numeroase cauze, printre care: Asociația Ateliere Fără Frontiere, Asociația Magic, în contextul războiului din Ucraina, asociațiile care ajută la incluziunea socială a persoanelor vulnerabile etc.

Pentru 2022, NATUREVO estimează o creștere de cel puțin 15% față de anul anterior, 2021 fiind un an care a înregistrat o creștere semnificativă a vânzărilor. În plus, portofoliul performant, echipa de profesioniști pregătiți pentru provocări și partenerii deschiși către o agricultură eficientă și curată, sunt factori cheie pentru o evoluție favorabilă, cu respect față de natură și de munca fermierilor români.

Citește și https://jurnaluldeafaceri.ro/naturevo-continua-sa-inoveze-la-nivel-de-produse/