Stiri: IT&C

Neosurf intră pe piaţa din România

11.11.2015

Neosurf, furnizor internațional de servicii preplătite pentru plăți online, intră pe piaţa din România, în urma unui acord de colaborare semnat cu PayPoint. Consumatorii din ţara noastră vor avea acum posibilitatea de a schimba numerar în monedă electronică Neosurf, pentru a efectua plăți pe internet într-o manieră simplă, sigură şi accesibilă.

Un studiu recent arată că 40% dintre românii care obișnuiesc să facă cumpărături online estimează că vor cheltui în anul următor și mai mulți bani pe internet . În acest context, oferirea unei soluții de plată simple şi sigure, ce oferă confidențialitate totală, similară numerarului, reprezintă un beneficiu major pentru consumatori. Prin intermediul parteneriatului, PayPoint aduce pe piața locală acest nou serviciu ce sporește accesibilitatea plăților pe internet.

„Prin semnarea acestui parteneriat, PayPoint marchează o nouă premieră, prin introducerea pe piața locală a serviciillor acestui jucător internațional. Această lansare subliniază, încă o dată, eforturile noastre de a varia tot mai mult produsele şi serviciile oferite, răspunzând unor nevoi tot mai diverse ale consumatorilor noștri. Pentru PayPoint, siguranța şi comoditatea sunt elemente cheie, de aceea suntem convinși că avantajele sistemului nostru de plată vor fi apreciate de utilizatorii Neosurf, în căutarea unor soluții practice pentru plăți online în siguranță,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Procesul de convertire a numerarului în monedă electronică este simplu, sigur şi rapid. Consumatorii pot veni în oricare din cele peste 9.200 de magazine PayPoint din țară, unde pot plăti în numerar pentru a achiziționa vouchere Neosurf la valoarea dorită.

Voucher-ul conține un cod secret, ce se utilizează ulterior pe internet, pentru a efectua o plată la oricare din magazinele online partenere Neosurf, fără a furniza alte date financiare, bancare, date personale sau ale cardului de credit ori debit.

„Din momentul în care am lansat Neosurf în Franța, în 2004, mi-am dorit să fim prezenți în piețe cu un ritm de dezvoltare crescut, așa cum este cea din România. Colaboarea cu un operator respectat precum PayPoint, prin rețeaua sa impresionantă de comercianți parteneri, va putea aduce siguranța și comoditatea plăților online în numerar mai aproape de milioane de consumatori care nu au sau nu vor să își folosească cardurile pe internet,” a declarat Nicolas Saubie, Președinte Neosurf Cards SAS.