Stiri: Constructii

NEPI are un nou CEO

10.08.2015

Fondul de investiții sud-african NEPI are un nou CEO, numindu-l pe Alex Morar în această funcție. Acesta coordoneză operațiunile celui mai activ investitor de pe piața locală din data de 7 august, alături de Mirela Covasa, director financiar și Tiberiu Smaranda, director dxecutiv.

Numirea noului CEO are loc în urma deciziei în unanimitate a board-ului, ca urmare a hotărârii lui Martin Slabbert și a lui Victor Semionov de a se retrage pentru a dezvolta noi afaceri.

Noul CEO face parte din managementul NEPI încă de la înființarea fondului, în 2007. Deţinând experiență pe zona de investment, management și real estate, acesta a avut mai multe roluri pe parcursul celor opt ani petrecuți în cadrul companiei.

În ultimii ani, rolul lui în cadrul NEPI a fost de a coordona investițiile și o parte din procesele operaționale. Odată cu preluarea noului mandat, misiunea lui Alex Morar este de a continua expansiunea NEPI și a întări poziția de lider a fondului de investiții, în special pe segmentul de retail.

”Această oportunitate este o onoare, cât și o provocare. Atât eu, cât și întregul board executiv NEPI le mulțumim lui Martin Slabbert și lui Victor Semionov pentru implicarea și pentru rezultatele excepționale obținute împreună în toți acești ani. Principalul obiectiv al mandatului meu este de a continua dinamica investițiilor și de a ne extinde, astfel încât să ne consolidăm poziția de lider”, a declarat Alex Morar, CEO NEPI.