Net Brinel a fost preluat de SNEF

Preluarea Net Brinel de către SNEF, aprobată de Consiliul Concurenței

07.01.2019

Consiliul Concurenţei a anunțat, într-un comunicat de presă, că a autorizat tranzacţia prin care SNEF S.A. a preluat companiile Net Brinel S.A., Brinel Systems S.R.L., Brinel PC Prod S.R.L., Net Brinel S.R.L., Net Brinel Software S.A. și Alpis Product S.R.L.

Domeniul de activitate al SNEF

SNEF S.A. este o companie franceză care acţionează, în principal, în sectorul energetic, maritim, infrastructurii industriale și terțiare, sectorul nuclear și cel al telecomunicațiilor.

Subsidiarele grupului Brinel

Grupul Brinel cuprinde Net Brinel S.A. şi subsidiarele sale:

  • Brinel Systems S.R.L.
  • Brinel PC Prod S.R.L.
  • Net Brinel S.R.L.
  • Net Brinel Software S.A.
  • Alpis Product S.R.L.

Grupul Brinel și-a început activitatea în anul 1994, în Cluj-Napoca. La ora actuală, compania este unul dintre furnizorii români relevanţi de soluții informatice de top, prin integrarea de software, hardware și comunicații, precum și oferirea unui pachet complet de servicii.

Anunțul făcut de Consiliul Concurenței

Consiliul Concurenței a precizat că achiziția nu afectează concurența de pe piață.

”Analiza Consiliului Concurenţei a condus la concluzia că operaţiunea de concentrare economică nu pune problema unei afectări semnificative a concurenţei, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante pe pieţele relevante sau pe segmente ale acestora”, a anunțat instituția.

Decizia de preluarea anunțată de Consiliul Concurenţei va fi publicată pe site-ul instituţiei după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Performanța companiei Brinel

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în parteneriat cu Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, a premiat compania Brinel în cadrul cele de-a 25-a ediţie a „Topului Naţional al Firmelor Private din România”. Este vorba de cel mai important eveniment anual dedicat mediului de afaceri din România.

Premierea s-a realizat pe baza următoarelor criterii: performanţă globală, productivitate, cifră de afaceri şi profit brut, valoarea totală a principalilor indicatori ai firmelor participante fiind 10 miliarde de lei cifra de afaceri, 1 miliard de lei profit brut și peste 34.000 de salariați reprezentanți ai firmelor prezente.

Citește și Zile libere 2019. Cum să ai 35 de zile libere cu nouă zile de concediu?

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Preluarea Net Brinel de către SNEF, aprobată de Consiliul Concurenței

  1. Pingback: Oferte publice initiale 2018. Estimari pentru 2019 | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.