„Netflix Calibrated”, modul exclusiv TV al seriei Sony BRAVIA MASTER

04.08.2018

În ultimii ani au avut loc progrese tehnologice remarcabile, care au avut un impact fără precedent asupra modului în care divertismentul TV și filmele sunt consumate. Atât Sony, lider global în producerea de tehnologii audio, video, foto, de gaming, pentru comunicații și tehnologia informației pentru segmentele consumer și profesional cât și Netflix, lider global în servicii de divertisment online cu 130 milioane membrii în peste 190 de țări au fost pionierii acestei industrii în ceea ce privește producția și distribuția de conținut, colaborând direct cu creatorii pentru a aduce poveștile lor în rândul consumatorilor de divertisment din întreaga lume. Sony și Netflix au depus eforturi pentru a dezvolta și susține tehnologiile de ultimă oră, cum ar fi rezoluția de 4K, HDR (high dynamic range) și sunet Dolby Atmos™, care le permit profesioniștilor să își exprime viziunea într-un mod autentic.

Modul Netflix Calibrated este disponibil exclusiv pe televizoarele din seria Sony BRAVIA MASTER, AF9 OLED și ZF9 LCD și oferă o calitate a imaginii apropiată de cea a unui monitor master utilizat drept referință standard în studiourile de producție de filme cinematografice.

Seria Sony BRAVIA MASTER cuprinde două televizoare noi, AF9 OLED și LCD ZF9. Cu expertiza de jumătate de secol a Sony în ingineria TV, seria MASTER oferă cea mai bună calitate a imaginii posibilă în locuințe. Aceasta dispune de o varietate de funcții inteligente și este singura serie de televizoare care oferă modul Netflix Calibrated.

 

Citiți și despre: