Stiri: IT&C

NETOPIA mobilPay Wallet este disponibil în restaurantele „La Mama”

12.07.2017

Opțiunea de plată offline cu telefonul, prin aplicaţia mobilPay Wallet a fost introdusă, începând din luna iulie, de compania producătoare NETOPIA mobilPay – cel mai mare procesator de plăți electronice din România – în toate restaurantele La Mama din București. Astfel, NETOPIA pune la dispoziția amatorilor de bucătărie tradițională cea mai inovativă metodă de achitare a notei de plată, care înlocuiește portofelul clasic cu cel digital.

„La Mama înseamnă o bucătărie cu gustul celei „de acasă”, o bucătărie românească și internațională, dar una citadină, urbană, reinterpretată. Ținem pasul cu tendințele pieței și cerințele clientului modern pentru că totul s-a schimbat: mentalitățile, gusturile, obiceiurile de consum. Înțelegem și simțim lumea digitală în care trăim atât noi, cât și clienții noștri, de unde decizia firească de a le pune la dispoziție opțiunea cea mai simplă și la îndemână de a-și achita nota de plată, direct de pe smartphone-ul pe care cu toții îl dețin”, declară Cătălin Mahu, proprietarul restaurantelor La Mama.

Datele NETOPIA arată că, în ultimele 12 luni, valoarea plăților făcute prin aplicația mobilPay Wallet depășește 1 milion de euro, fiind de trei ori mai mare față de cea înregistrată anul precedent. De asemenea, suma medie achitată cu portofelul digital mobilPay Wallet a ajuns în ultimul an la 90 de lei. În plus, pentru a impulsiona plățile cu portofelul digital în locațiile La Mama, clienții care achită nota de plată cu mobilPay Wallet până la data de 30 septembrie beneficiază și de un discount de 15%, clienții având astfel posibilitatea de a achita consumația rapid, printr-o simplă scanare a unui cod QR atașat notei de plată.

„Trăim în era digitală, iar portofelul tradițional începe să devină deja istorie. Considerăm această colaborare firească și apreciem deschiderea spre inovație a partenerilor La Mama, care, ca și noi, înțeleg că, într-o societate în care timpul este cea mai prețioasă resursă, așteptarea pentru plata notei nu se justifică”, declară Antonio Eram, CEO și Fondator NETOPIA mobilPay.

Lansată în 2013, mobilPay Wallet este prima soluție de plată 100% mobilă de pe piața locală, recunoscută și premiată inclusiv de comunitatea tech din Silicon Valley. Aplicația este disponibilă gratuit în App Store și Google Play și poate fi folosită instant, odată ce utilizatorii își confirmă cardul în sistemul mobilPay.