Slide

Stiri: Companii

NM Forum, eveniment dedicat vânzărilor directe, va avea loc pe 28 martie, la Romexpo

09.02.2015

Network Marketing Forum, conferința dedicată profesioniștilor în vânzări directe și network marketing, va avea loc sâmbătă, 28 martie 2015, la Centrul Expozițional Romexpo, sala Nicolae Titulescu, începând cu ora 10:00. Evenimentul este organizat de Asociația Educațională Opțiuni Pentru Viitor, prin proiectul MLM News.

Tema evenimentului – Leadership prin Network Marketing – va fi abordată de o serie de parteneri independenți de elită și lideri din top managementul unor companii de vânzări directe. Astfel, printre speakerii conferinţei se numără Valentin M. Ionescu, consultant în management, fost ministru al Privatizării, Cristian Onețiu, cofondatorul companiei Life Care, Luminița Mirescu, liderul nr. 1 în Oriflame România, Edy Ardeleanu, liderul MonaVie România, Loredana Diana Cismas, Diamant Nu Skin, Constantin D. Pavel, fondatorul sistemului Self Coach, Gabriel Tudor Bălănescu, director de marketing la Forever Living Products România, Elena Răducu, concesionar autorizat Tupperware şi Iulian Prigoreanu, cofondator MLM News, preşedintele AEOPV.

Invitatul special al evenimentului este Andy Szekely, autor, trainer, speaker, iar moderatorii evenimentului vor fi Orlando Petriceanu, actor şi regizor, şi Cristina Bărănescu, cofondator MLM News.

Network Marketing Forum este o platformă informațională și educațională pe nișa zonei de vânzări directe, care își propune crearea spațiului propice schimbului de experiență între profesioniștii din industrie și consolidarea acestei industrii în România.

Conferința este primul eveniment informaţional si educațional care se adresează tuturor persoanelor implicate în această zonă antreprenorială.

„NM Forum vine într-un context în care opțiunile antreprenoriale oferite de companiile de vânzări directe reprezintă o soluție economică reală și o opțiune financiară de viitor. Conform ultimelor statistici oferite de Federația Mondială a Asociațiilor Companiilor de Vânzări Directe (WFDSA), vânzările globale în domeniul de network marketing s-au ridicat la 178,5 miliarde de dolari în anul 2013, forța de vânzări la nivel mondial fiind de 93 de milioane de parteneri independenți”, au afirmat reprezentanţii evenimentului.

În ţara noastră, industria vânzărilor directe a crescut cu 2,3% în 2013, , înregistrând vânzări de 321 de milioane de dolari și 292.561 de distribuitori independenți.

Biletele pentru aceast forum se găsesc la vânzare pe platformele myticket.ro, bilete.ro, biletoo.ro, precum şi pe site-ul nmforum.ro sau la telefon 0722.630.598 (persoană de contact Cristina Bărănescu).