Asigurari de locuinta NN Romania

NN România lansează asigurările de locuinţe

12.10.2020

Asigurări de locuinţă NN România. Din luna octombrie, NN România își consolidează portofoliul de produse, întrând și pe segmentul asigurărilor de locuință. Conform companiei, într-o perioadă în care petrecem mai mult timp acasă, NN vrea să le ofere clienților încă o alternativă prin care să protejeze tot ceea ce contează pentru ei în situații pe care nu le pot preveni.

Asigurări de locuinţă NN România. „Nevoia de protecţie creşte în toată Europa”

„Nevoia de protecție crește în toată Europa, iar la NN vrem să continuăm să devenim tot mai relevanți pentru clienții și partenerii noștri printr-o gamă extinsă de produse și servicii. De aceea, intrăm pe piața asigurărilor generale în România, ceea ce ne va permite să acoperim nevoi neadresate ale clienților. Ca prim pas, ne propunem să îi ajutăm pe români să își protejeze casele cu noua noastră asigurare de locuințe. Pe viitor, vom continua să investim în diversificarea soluțiilor noastre de protecție, oferite fie direct, fie printr-un partener”, a declarat Fabian Rupprecht, CEO International Insurance în cadrul NN Group.

Ce acoperă asigurarea facultativă de locuință NN

Asigurarea facultativă de locuință NN este o soluție flexibilă. Aceasta le oferă clienților sprijinul financiar de care au nevoie în situații care le afectează locuința și pe care nu le pot preveni.

Asigurarea vine în completarea poliței obligatorii PAD, care oferă acoperire de bază în caz de:

  • inundații
  • cutremure
  • alunecări de teren

Asigurări de locuinţă NN România. Ce cuprinde poliţa

  • Clienții își pot asigura apartamentul sau casa și instalațiile care asigură funcționarea generală a construcției. Acestea sunt asigurate în caz de cutremure, inundații, alunecări de teren, incendii, explozii, trăsnete, furtuni și alte capricii ale naturii, dar și în caz de surprize neplăcute precum furt sau vandalism.
  • Sunt acoperite și anexele locuinței, precum garajul, boxa sau camera de serviciu, magazia, șopronul și chiar piscina
  • Clienții pot alege, opțional, să asigure și bunurile din locuință
  • Cei care nu sunt dispuși să riște niciun accident când vine vorba de casa lor au și opțiunea de protecție în caz de eventuale avarii accidentale ale sistemelor de gaze, încălzire și climatizare și de asigurare a aparatelor electrice și electrocasnice ca urmare a unor fenomene electrice.
  • Clienții pot beneficia de acoperire inclusiv pentru cheltuieli conexe precum cele de curățenie, transport, expertiză sau intervenție de urgență

 

Asigurări de locuinţă NN România. Preţuri

Costul asigurării facultative de locuință NN depinde de valoarea locuinței și de nivelul de protecție, precum și de acoperirile opționale pe care clienții le aleg.

„Datele arată că numai 17% din cele 9 de milioane de locuințe din România sunt asigurate printr-o poliță facultativă. Prin urmare, este un pas firesc pentru NN să ofere o asigurare de locuințe și să contribuie la dezvoltarea siguranței financiare a românilor, construind pe baza experienței și tradiției din segmentele de asigurări de viață și sănătate și pensii private”, a spus Gabriela Lupaș Țicu, Chief Marketing & Operations Officer al NN Asigurări de Viață.

Citeşte şi Ajutor de stat pentru creşterea animalelor: Veste bună pentru fermieri!

 

 

 

 

Citiți și despre: