Noaptea Muzeelor 2020

Noaptea Muzeelor 2020: Când va avea loc evenimentul?

21.08.2020

Noaptea Muzeelor 2020. Evenimentul Noaptea Muzeelor ar urma să aibă loc în data de 14 noiembrie, după ce mai multe instituţii au răspuns propunerii de a organiza acest eveniment cu respectarea măsurilor de prevenire a coronavirusului, a anunţat Reţeaua Naţională a Muzeelor din România.

„Ţinem Noaptea Muzeelor! Mai multe muzee din ţară au dat curs propunerii Reţelei Naţionale a Muzeelor din România de a organiza Noaptea Muzeelor 2020 în data de 14 noiembrie, una stabilită de către organizatorul european al evenimentului”, a anunţă RNMR, pe Facebook.

Astfel, organizaţiile culturale care doresc să participe, alături de muzee, cu evenimente special gândite pentru acest moment, sunt rugate să solicite fişa de înscriere printr-un email expediat la adresa: noaptea_muzeelor@yahoo.com.

Noaptea Muzeelor 2020. Măsuri anti-coronavirus

Fiecare muzeu sau organizaţie culturală va trebuie să respecte măsurile anti-coronavirus impuse de către ministerele Culturii şi Sănătăţii. Acestea vor fi publicate pe website-ul www.noapteamuzeelor.org, în a doua parte a lunii octombrie.

Orice modificare în calendarul evenimentului sau decizie de amânare a ediţiei din acest an va fi anunţată public.

Reţeaua Naţională a Muzeelor din România

Iniţiat de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa, patronat de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor, evenimentul este organizat în ţara noastră de Reţeaua Naţională a Muzeelor din România.

Citeşte şi Câte proiecte de energie solară a dezvoltat E.ON în România?

 

 

Citiți și despre: