Stiri: Logistica

Centru logistic Noark Electric.

Noark Electric a inaugurat un Centru logistic regional în România

18.03.2024

Centru logistic Noark Electric. Compania ce dezvoltă, produce și comercializează componente electrotehnice și echipamente de joasă tensiune pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale, anunță inaugurarea centrului logistic din România, ce va deservi țările din regiune.

Centru logistic Noark Electric. Zonă strategică

Prin amplasarea sa într-o zonă strategică lângă București, situat la FM Logistic, partenerul Noark, centrul asigură disponibilitatea ridicată a produselor și livrări rapide către partenerii companiei și clienții acestora, termenul de livrare fiind redus cu 50%. Acest centru logistic va fi dotat cu un sistem avansat de warehouse management, care va automatiza și optimiza procesele legate de procesare, precum și livrarea promptă a comenzilor.

„Centrul logistic este încă un pas prin care ne dorim să venim în întâmpinarea nevoilor partenerilor noștri. Această investiție asigură livrări rapide pentru toate proiectele din regiune, reducând timpul de livrare la jumătate, eficientizând costurile pentru proiectele partenerilor, indiferent de dimensiunea acestora. Astfel, consolidăm și îmbunătățim parteneriatele existente.” declară Eugen Toma, Country Manager Noark România.

Un nod important în regiune

Acesta poziționează România ca un nod important în regiune pentru rețeaua de parteneri Noark Electric. Centrul va deservi nu doar România, ci și piețele din Bulgaria, și țările din regiunea balcanică. În acest centru logistic, compania depozitează peste 2000 de euro paleți cu produse din portofoliul Noark numai pentru piața din România. Astfel, se asigură stocurile necesare pentru un rulaj de 3 până la 4 luni. Sunt procesate circa 2000 de linii de comandă pe săptămână.

„Noul nostru centru logistic ilustrează dedicarea Noark Electric pentru îmbunătățirea serviciilor pentru clienții europeni, iar România este prioritatea noastră. Din punct de vedere financiar, ne așteptăm să ajungem la profitabilitate în 2 ani, cu ajutorul investițiilor și generării de valoare adăugată.”, spune Jan Lesný – Operations Director pentru Europa la Noark Electric.

Citește și Previziunile iBanFirst: Primele scăderi ale ratelor dobânzilor sunt așteptate în iunie