Stiri: Constructii

Proiectul de birouri Timpuri Noi Square

Noi chiriaşi în clădirile Timpuri Noi Square

24.05.2018

Compania de consultanţă imobiliară CBRE a anunţat că a adus trei noi chiriași în clădirile TN Offices 1 și TN Offices 2 ale Timpuri Noi Square. Gradul de ocupare al proiectului a crescut astfel la peste 90%. Cei trei noi chiriași sunt: VWR International, A.G. Radio Holding și Zitec.

Companiile au semnat contracte pentru ocuparea unor spații de birouri ce se întind pe aproximativ 4.500 metri pătraţi și se vor alătura celorlalte nume importante din domenii ca IT, servicii profesionale, FMCG sau servicii financiare, care ocupă deja spații în cele două clădiri: Go Pro, Sephora, Phoenix Contact, Kruk, Fratelli, Impact Hub, DCS Plus, Netcentric, Tremend.

Proiectul Timpuri Noi Square se află pe Splaiul Unirii nr. 165, la intersecția cu Str. Nerva Traian, foarte apropae stația de metrou.

În prima fază a proiectului vor fi dezvoltate trei clădiri a căror suprafață va depăși 50.000 de metri pătraţi de spații de birouri și spații comerciale.

Primele două construcții, care se întind pe 33.000 metri pătraţi, au fost deja finalizate și închiriate aproape integral. Cea de-a treia clădire va avea aproximativ 20.000 metri pătraţi și va fi livrată în prima jumătate din 2019.

“Timpuri Noi Square este un proiect de o calitate deosebită, care oferă facilități de ultimă generație companiilor chiriașe și angajaților acestora. Cei care lucrează aici vor beneficia de un mediu care integrează birouri, spații de relaxare, dușuri, spații verzi unde îți poți petrece pauza de prânz, cafenele, restaurante și zone de socializare. Conform studiilor CBRE acestea sunt și principalele caracteristici despre care s-a demonstrat că îmbunătățesc performanțele și gradul de mulțumire a angajaților”, explică Mihai Păduroiu, Head of Advisory & Transaction Services – Office al CBRE Romania.