Stiri: Finante

Noi facilităţi pentru clienţii Băncii Italo Romena

10.03.2014

Banca Italo Romena oferă noi facilități clienților serviciului de Internet Banking, una dintre acestea referindu-se la posibilitatea de a efectua, fără limită de orar, transferuri intrabancare între conturile proprii ale clientului în aceeași valută, în mod gratuit, iar cea de-a două priveşte posibilitatea de a constitui depozite la termen cu rate de dobândă mai mari cu 0,25% p.a. faţă de cele aplicate la depozitele la termen constituite la ghişeele Băncii.

Prima facilitate răspunde nevoilor clienților de a efectua operaţiunile de alimentare a cardului din contul curent şi în afara programului de funcţionare al Băncii şi în timpul weekend-ulu.

“Reţeaua noastră teritorială cuprinde 22 de agenţii situate în cele mai mari oraşe, ceea ce face ca interesul nostru să se îndrepte către diversificarea canalelor de contact cu clienţii. Mixul de canale nu trebuie înţeles aşadar doar că posibilitatea de a utiliza variile canale disponibile, ci ca o adevărată strategie a Băncii de relaţionare cu proprii clienţi printr-o gamă de servicii mereu aliniată la nevoile lor”, a declarat Roberto Broggini, Directorul Comercial al Băncii Italo Romena.

Banca Italo Romena a fost înfiinţată în 1980 şi reprezintă un prim exemplu de joint-venture între Italia şi România în sectorul bancar. În 1997 a fost deschisă Sucursala Bucureşti, iar din 2000 Banca face parte din Grupul Veneto Banca, care se află printre primele 12 instituţii financiar-bancare din Italia.