Stiri: Constructii

Globalworth

Noi restaurante în clădirile Globalworth

20.11.2018

Clădirea de birouri Globalworth a anunțat că a semnat un acord de închiriere pentru deschiderea a trei restaurante Condimental și Calif în clădirile de birouri Globalworth Campus și City Offices, precum și în ansamblul rezidențial UpGround.

Restaurante în clădirile Globalworth. Anunțul dezvoltatorului

„Calif este o poveste locală de succes, care a înregistrat o creștere constantă a afacerii și a locului ocupat în preferințele consumatorilor. Mai mult, în 2017, compania a lansat brandul Condimental. Iar de la începului lui 2019, chiriașii din clădirile noastre vor avea o nouă opțiune pentru masa de prânz și nu numai, prin trei restaurantele Condimental și Calif ce vor fi deschise în Globalworth Campus, City Offices și UpGround”, a spus Ema Iftimie, Head of Leasing, Globalworth.

Noi restaurante în clădirile Globalworth. Mai mult decât un spațiu de birouri

Conform acesteia, obiectivul companiei este să creeze mai mult decât un spațiu de birouri.

”Ne dorim să construim o comunitate, un loc unde oamenii se pot relaxa, interacționa și bucura de timpul petrecut împreună. Pentru asta, ne îmbunătățim constant mixul de chiriași pe zona de retail”, a completat Ema Iftimie.

Noi restaurante în clădirile Globalworth. Noile deschideri

Radu Tănase, Partener Calif, spune că prin unitățile deschise se vine în sprijinul comunităților din clădirile Globalworth.

„Știm că aceste clădiri de birouri sunt generatoare de comunități, comunități care au nevoi de bază – nutriționale, dar și nevoi specifice, precum eficiența, tradusă de noi prin rapiditate în servire, sau nevoia de socializare, pentru care am proiectat spații cu un design și ambient deosebit. Venim în sprijinul acestor comunități cu noul concept de restaurante quick service Condimental, concept axat pe mâncare sănătoasă, care mizează pe strategia nimic prăjit. Astfel, în Condimental am eliminat în totalitate procesul de prăjire în ulei, toate produsele fiind pregătite cu ingrediente proaspete și/sau coapte”, a explicat acesta.

Noile restaurante urmează să fie deschise în prima parte a anului viitor. Acestea se alătură ofertei deja disponibile în cele trei proiecte Globalworth.

Citește și S-a înființat Asociația pentru Relații cu Investitorii!