Jurnalul de Afaceri Noiembrie 2021

Noiembrie 2021

Revista online Jurnalul de Afaceri a fost lansată de la dorința de a promova afacerile din România, de a împărtăși bune practici și, nu în ultimul rând, de a inspira business-urile să crească sustenabil, să își dezvoltă activitatea și, în același timp, economia României.

Noiembrie 2021 este o lună specială pentru noi, sărbătorim numărul 100 al revistei digitale. Ne place să credem că Jurnalul de Afaceri  este o lectură esențială pentru reprezentanţii managementului românesc şi a tuturor celor care activează în mediul de afaceri, cei care doresc să fie în permanenţă la curent cu ultimele ştiri, subiecte şi tendinţe din economie.

Încercăm să oferim mereu cititorilor o perspectivă profesională a principalelor domenii ale economiei româneşti, printre care  construcții, energie, logistică, FMCG, retail, producție, telecomunicaţii, agricultură, precum şi multe alte informaţii specializate prin intermediul  unor profile obiective, accesibile şi complete ale afacerilor din România. În același timp însă, dedicăm o rubrică specială asociaţiilor din România, promovând programele şi acţiunile pe care acestea le desfăşoară, abordând subiecte diverse, de la mediul înconjurător, până la probleme de natură juridică şi tematici de  securitate.

Dorim cu această ocazie să mulțumim tuturor partenerilor, acelor afaceri care au avut curajul să povestească despre momentele de creștere, deciziile de business și strategiile adoptate. Fără partenerii noștri, antreprenori sau mari companii internaționale prezente pe piața locală, asociații non-profit, organizatori de evenimente educative, analiști care ne împărtășesc cele mai noi tendințe, nu am fi ajuns la frumosul număr 100, pe care îl dedicăm, ca de fiecare dată, vouă: cititorilor noștri care ați fost aproape de Jurnalul de Afaceri!